YES, je aanmelding is gelukt!

Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de link naar de Masterclass 'In 8 stappen naar jouw droomleven als VA'.

Maar wacht even...

Challenge

Ik heb een super mooi TIJDELIJK aanbod wat ik met je wil delen.

Alleen als je nu beslist ontvang je maar liefst € 30,- korting. Dus lees even verder!

Speciaal voor jou heb ik het volgende ontwikkeld:

Challenge 'De stap van loondienst naar ondernemen minder spannend'

Wat ik namelijk regelmatig zie is dat vrouwen héél graag voor zichzelf willen beginnen, omdat ze verlangen naar meer vrijheid, werkplezier en voldoening. Vooral het stukje vrijheid om te kunnen werken waar en wanneer jij wilt! Of dat nu onder schooltijd is i.v.m. je gezin of juist omdat je graag de wereld zou willen rondreizen.

Maar vaak blijft het bij dromen..

Je bekijkt vaker Masterclasses, download e-books en droomt weg bij anderen op Instagram die dat leven al hebben. Alleen zelf doe je het niet, omdat je nog teveel beren op de weg ziet.

Foto cirkel Masterclass

Herkenbaar?

Dan wil ik je graag uitnodigen, of eigenlijk uitdagen, om mee te doen met de challenge ‘De stap van loondienst naar ondernemen minder spannend’.

Daarin tackelen we samen vragen, angsten of bezwaren om jouw eigen bedrijf te starten, waardoor het minder spannend voelt en meer haalbaar wordt. Je ontvangt o.a. toegang tot een aantal korte video's over het VA vak, je komt erachter welke werkzaamheden bij jou passen en krijgt voorbeelden hoe je klanten kunt vinden als VA.

Ik leg je precies uit wat er komt kijken bij starten als VA en we gaan dieper in op de vragen:

Maar we gaan ook nog een stapje verder:

Je krijgt ook een template voor een kosten- en omzetprognose, zodat je zelf kunt ervaren dat je heel laagdrempelig met weinig risico (naast je loondienstbaan) als VA kunt starten. Daarnaast ontvang je een opgenomen Masterclass waarin ik je mijn mindsettips geef én een uniek inkijkje in mijn inkomsten van mijn eerste halfjaar als VA!

Je kunt de challenge op jouw eigen tempo volgen, want je hebt 6 maanden toegang.

Doe je mee? Alleen nu voor € 7,- i.p.v. € 37,-

Normaal kost de challenge € 37,-, maar omdat jij de eerste stap al hebt gezet met het aanmelden voor de gratis Masterclass wil ik je belonen en motiveren om ook de volgende stap te zetten! Daarom kan je alleen nu aanmelden met € 30,- korting voor slechts € 7,-!

Waar wacht je nog op? Zet die stap richting een leven op jouw voorwaarden met meer voldoening, werkplezier en vrijheid! En daag jezelf uit om NU ECHT actie te ondernemen. Ik loop voor je gevoel stap voor stap met je mee.

Klaar met uitstellen? Tijd voor actie!

Liefs, Shirley

VA Shirley, VA trainer Droomleven als VA