Structureren kun je leren

• meer structuur • meer productiviteit • meer rust in je hoofd •

Wil jij voortaan écht gestructureerd werken en tijd overhouden in plaats van tekortkomen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Lijkt structuur en overzicht nu nog iets wat onhaalbaar is? Groeit jouw To Do-lijst alleen maar in plaats van dat je taken kunt afvinken? Dan ga ik jou helpen! Zonder ingewikkelde methodes. Simpelweg door het toepassen van mijn praktische tips.  

Shirley Virtual Assistant en VA trainer

In vier dagen leer ik jou:

Wat houdt de cursus in?

toegang tot Instagram groep

Jij krijgt toegang tot de besloten Instagram groep ‘Structureren kun je leren’. Hierin wordt vier dagen lang elke dag een module behandeld middels stories en een post (circa 15 minuten aan stories).

E-book na de cursus

Aan het einde van de cursus ontvang jij een
E-Book waar alle informatie over de modules in staat, zodat jij alles nog eens rustig kunt nalezen.

bijbehorende opdrachten

Elke dag krijg je een bijbehorende opdracht over de module van die dag. De opdrachten geven jou extra inzichten en helpen jou om de gegeven tips in de praktijk toe te passen.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen tijdens de cursus? Stel ze aan mij via een DM in de besloten Instagramgroep of stuur een mail. Ik help je graag verder!

Denk jij vaak:

"Sh*t, de dag is alweer voorbij
en ik heb weer niet kunnen doen wat ik wilde doen"?

Na deze cursus weet jij wat de reden is en hoe jij dit voortaan kunt voorkomen!

Modules STRUCTUURCURSUS

Module 1:
Orde in de chaos

We beginnen bij het begin; ik help jou om orde in de chaos te scheppen. Van daaruit gaan we verder werken naar het aanbrengen van structuur en overzicht.

Module 2:
Haal meer uit jouw werkdag

We gaan dieper in op de oorzaken waarom jij vaak minder gedaan krijgt dan jij zou willen. Ik help jou om dit om te zetten naar een werkwijze waarbij jij wél meer gedaan krijgt.

Module 3:
Efficiënter werken

We hebben nu de basis gelegd, vandaag gaan we dieper in op allerlei manieren om nóg efficiënter te werken. Met deze tips en tricks krijg jij meer gedaan in minder tijd.

Module 4:
Jouw ideale werkdag

Oké je weet nu precies hoe je efficiënter kunt werken. Vandaag leer ik jou hoe jij alles precies kunt toepassen in de praktijk; zodat je elke dag 1 uur kunt besparen!

Bonus STRUCTUREREN KUN JE LEREN:

Als bonus ontvang jij mijn dagplanning. Deze kun jij als basis gebruiken om jouw ideale werkdag vorm te geven.

Na DEZE STRUCTUURcursus heb jij:

Als je al mijn tips toepast bespaar je elke dag 1 uur!
Wat ga jij allemaal doen met elke dag een extra uur?

samengevat, HOE LEER JE STRUCTUREREN?

  • Start binnen 24 uur na aankoop van jouw ticket
  • Besloten Instagram groep 
  • In 4 dagen behandelen we 4 modules
  • Circa 15 á 20 minuten stories per dag
  • Elke dag 1 praktische opdracht
  • 1 maand toegang (in jouw tempo te volgen)
  • Sparren met andere cursisten via Instagram groep
  • Mijn persoonlijke begeleiding via DM bij vragen
  • E-Book met alle informatie uit de cursus

INVESTERING € 147,- (excl. BTW)

Wil jij eindelijk écht gestructureerd werken?

reviews

‘De training ‘Structureren kun je leren’ is een praktische training! Je ziet aan alles dat Shirley de training met veel passie heeft gemaakt. Je krijgt veel tips hoe je je werkzaamheden structureert en je onderzoekt hoe dit voor jou het beste werkt. Vier dagen met structuur bezig zijn, maakt je bewust en zet je in de actiestand om aanpassingen te doen en te kijken wat het beste voor jou werkt. Thanx Shirley, ik heb er weer wat bij geleerd over structureren!’
Judith Maas
Inmovimento Coaching
Ik heb met veel plezier deelgenomen aan Shirley haar cursus “structureren kun je leren”. Aangezien ik een chaoot eerste klas ben en meestal 4 dingen te gelijk doe waren de tips heel waardevol voor mij. Het lukte me afgelopen week ook goed om een dagplanning te maken en blokken in te plannen. Ook ben ik druk bezig om me af te melden van allerlei nieuwsbrieven en wat zijn dit er veel zeg. Ik zal zeker nog af en toe het e-book in kijken om niet terug te vallen in mijn oude gewoontes aangezien ik echt effectiever werk en zeker tijd bespaar. Dankjewel Shirley voor het delen van je kennis.
Melanie Meijer
Melz Essentials
Tijdens de cursus 'Structureren kun je leren' neemt Shirley je mee in haar wereld van plannen. Sommige dingen kwamen me al bekend voor en wist ik al wel, maar ook veel deed ik niet. Nu heb ik een lijst in Trello aangemaakt, ik probeer in het weekend een minddump te maken, zodat ik gestructureerd met een to-dolijst aan de slag kan. Hierdoor voel ik me veel rustiger. Mijn inbox is opgeschoond, mijn tafel is leger en mijn hoofd is rustig. Bedankt Shirley!
Yvonne Doff
The Writing Woman

Wie geeft de cursus?

Ik ben Shirley van Dam (35 jaar), ik woon samen met mijn man Stefan en ons zoontje van 6. Als kind was ik al gek op structuur, regelen en organiseren. Later heb ik hier mijn werk van gemaakt als (directie)secretaresse. Tegenwoordig help ik meerdere ondernemers met wat ik het liefste doe; ondersteunen, regelen, plannen en organiseren.

Als Virtual Assistant help ik ondernemers op afstand met secretariële – en organisatorische werkzaamheden. Denk aan agenda- en mailbeheer, technische ondersteuning, maar ook het aanbrengen van structuur in werkprocessen. Toen mijn agenda bijna vol zat, maar er wel aanvragen bleven komen ben ik op zoek gegaan naar een manier om toch nog meer mensen te kunnen helpen. Mijn online cursus was geboren, met deze cursus kan ik op een laagdrempelige manier meer ondernemers helpen met het krijgen van structuur, overzicht en rust.

Ik kan niet wachten om ook jou hierbij te helpen, zodat je voortaan efficiënter kunt werken

Cursus Structureren kun je leren

meest gestelde vragen

In de cursus ‘Structureren kun je leren’ leer ik jou in 4 dagen hoe je meer structuur kunt aanbrengen in jouw werkdag en efficiënter kunt werken. Dit doe ik middels stories in een besloten Instagram groep. Je krijgt toegang tot de groep nadat je een ticket hebt gekocht. Per module vind je een highlight in de Instagram groep waarin ik de onderwerpen behandel middels stories (korte video’s, circa 15 minuten per module, dus totaal circa 1 uur).

De online cursus duurt 4 dagen, maar je krijgt een maand toegang tot de besloten Instagram groep, zodat je op je eigen tempo alles (nog een keer) kunt bekijken.

Een ticket voor de cursus kost € 147,- exclusief BTW.

Je kunt betalen via iDeal.

Na betaling ontvang je de factuur per mail. Hier staat ook de BTW op.

Ja, je kunt de kosten van de cursus opvoeren als zakelijke kosten en je kunt de BTW terugvragen.

Per dag heb je ongeveer 15 á 20 minuten nodig om de stories te bekijken. Bij elke module heb ik een opdracht voor je wat je gaat helpen om meer inzicht te krijgen of de gegeven tips toe te passen in de praktijk. Deze kun je zo uitgebreid doen als je zelf wilt, maar zal je gemiddeld ook ongeveer 15 á 20 minuten kosten. Dus circa 30 á 40 minuten per dag / module.

De cursus duurt 4 dagen, elke dag behandelen we een module. Je hebt een maand toegang tot de besloten Instagram groep en alle stories / posts met opdrachten, dus als je een keer geen tijd hebt of op vakantie bent kun je het binnen die maand later inhalen.

Ja, na afloop van de cursus kun je het E-Book downloaden waarin alle onderwerpen beschreven staan. Hierdoor heb je een soort samenvatting van de cursus, waar je later nog in kunt terugkijken.

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen, stuur mij dan gerust een mail en ik beantwoord jouw vraag zo snel mogelijk.