Leer in 4 dagen meer structuur en overzicht te krijgen in jouw werkdag, zodat jij efficiënter kunt werken.

• minder stress • meer productiviteit •

Structureren kun je leren

In vier dagen leer ik jou

 • hoe jij jouw werkdag beter kunt indelen
 • hoe jij meer structuur aanbrengt in jouw werk
 • hoe jij (meer) overzicht krijgt
 • hoe jij meer werk gedaan krijgt in minder tijd
 • hoe jij je niet meer laat afleiden en vol focus kunt werken

Lijkt structuur en overzicht nu nog iets wat onhaalbaar is? Groeit jouw To Do-lijst alleen maar in plaats van dat je taken kunt afvinken? Dan ga ik jou helpen! Zonder ingewikkelde methodes. Simpelweg door het toepassen van mijn praktische tips.  

Wat houdt de cursus in?

toegang tot Instagram groep

Jij krijgt toegang tot de besloten Instagram groep ‘Structureren kun je leren’. Hierin wordt vier dagen lang elke dag een module behandeld middels stories en een post (circa 15 minuten aan stories).

E-book na de cursus

Aan het einde van de cursus ontvang jij een
E-Book waar alle informatie over de modules in staat, zodat jij alles nog eens rustig kunt nalezen.

bijbehorende opdrachten

Elke dag krijg je een bijbehorende opdracht over de module van die dag. De opdrachten geven jou extra inzichten en helpen jou om de gegeven tips in de praktijk toe te passen.

live Q&A

Op de laatste dag is er 's avonds een live Q&A in de besloten Instagram groep, dan kan jij nog eventuele vragen stellen.

Denk jij vaak:

"Sh*t, de dag is alweer voorbij
en ik heb weer niet kunnen doen wat ik wilde doen"?

Na deze cursus weet jij wat de reden is en hoe jij dit voortaan kunt voorkomen!

Modules

Module 1:
Orde in de chaos

We beginnen bij het begin; ik help jou om orde in de chaos te scheppen. Van daaruit gaan we verder werken naar het aanbrengen van structuur en overzicht.

Module 2:
Haal meer uit jouw werkdag

We gaan dieper in op de oorzaken waarom jij vaak minder gedaan krijgt dan jij zou willen. Ik help jou om dit om te zetten naar een werkwijze waarbij jij wél meer gedaan krijgt.

Module 3:
Efficiënter werken

We hebben nu de basis gelegd, vandaag gaan we dieper in op allerlei manieren om nóg efficiënter te werken. Met deze tips en tricks krijg jij meer gedaan in minder tijd.

Module 4:
Jouw ideale werkdag

We hebben nu veel manieren besproken die jou gaan helpen om efficiënter te werken. Vandaag leer ik jou hoe jij alles precies kunt toepassen in de praktijk; win elke dag 1 uur!

Bonus

Als bonus ontvang jij mijn dagplanning. Deze kun jij als basis gebruiken om jouw ideale werkdag vorm te geven.

Na het volgen van de cursus heb jij:

 • inzicht in de oorzaak waarom de dagen zo snel gingen, maar jij nooit jouw taken af kreeg
 • de regie terug over jouw werkdag
 • afscheid genomen van jouw energievreters
 • meer structuur en overzicht in jouw werk
 • meer rust in jouw hoofd
 • minder afleiding tijdens jouw werk
 • een beter dagplanning waardoor jij op een efficiëntere manier meer werk gedaan krijgt
 • meer tijd voor jezelf, jouw gezin, vrienden en andere leuke dingen
 • meer ruimte voor ideeën én de groei van jouw bedrijf

Als jij al mijn tips toepast kun jij elke dag 1 uur besparen!
Wat zou jij allemaal doen met elke dag een extra uur?

samengevat

 • Start maandag 25 mei 
 • Besloten Instagram groep 
 • In 4 dagen behandelen we 4 modules
 • Circa 15 á 20 minuten stories per dag
 • Elke dag 1 praktische opdracht
 • 1 maand toegang (in jouw tempo te volgen)
 • Sparren met andere cursisten via Instagram groep
 • Live Q&A op laatste dag om eventuele vragen te stellen
 • E-Book na de cursus met alle informatie om rustig na te lezen

Investering

€ 57,- (excl. BTW)

reviews

"Shirley ondersteund mij sinds een paar maanden en sindsdien is er veel meer structuur en rust in mij en mijn bedrijf gekomen. Shirley is super klantvriendelijk, pro actief en oplossingsgericht. Hierbij heeft ze in korte tijd mijn praktijk (en mij) perfect ingeschat en zijn de zaken vaak al geregeld en/of opgelost voor dat ik weet dat ze er zijn."
Folkert Rikkert de Koe
"Shirley is een topper! Werkt snel en regelt zaken tot in de puntjes! Ze is enthousiast, denkt mee en helpt structuur aanbrengen. Shirley is veelzijdig en betrouwbaar en verpakt dat in een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Mijn samenwerking met haar verloopt soepel vanaf het eerste moment. Ik ben zoo blij met haar!"
Annemarie Ehren
"Shirley en ik hebben een paar weken geleden een structuursessie gehad via Skype. Ik vond haar gelijk leuk! Ze is heel prettig in de omgang, stelt gerichte vragen en luistert met aandacht. Ze bood me niet alleen structuur in m’n agenda, maar ook in de mail. Ik merk dat ik sindsdien afspraken beter inplan en me meer kan ontspannen. Shirley, dank je wel!"
Yvonne Doff

veelgestelde vragen

In de cursus ‘Structureren kun je leren’ leer ik jou in 4 dagen hoe je meer structuur kunt aanbrengen in jouw werkdag en efficiënter kunt werken. Dit doe ik middels stories (video’s) in een besloten Instagram groep. Je krijgt toegang tot de groep nadat je een ticket hebt gekocht.

De online cursus duurt 4 dagen, maar je krijgt een maand toegang tot de besloten Instagram groep, zodat je op je eigen tempo alles (nog een keer) kunt bekijken.

Een ticket voor de cursus kost € 57,- exclusief BTW.

Je kunt betalen via iDeal.

Na betaling ontvang je de factuur per mail. Hier staat ook de BTW op.

Ja, je kunt de kosten van de cursus opvoeren als zakelijke kosten en je kunt de BTW terugvragen.

Per dag heb je ongeveer 15 á 20 minuten nodig om de stories te bekijken. Bij elke module heb ik een opdracht voor je wat je gaat helpen om meer inzicht te krijgen of de gegeven tips toe te passen in de praktijk. Deze kun je zo uitgebreid doen als je zelf wilt, maar zal je gemiddeld ook ongeveer 15 á 20 minuten kosten. Dus circa 30 á 40 minuten per dag / module.

De cursus duurt 4 dagen, elke dag behandelen we een module. Na de vierde dag houden we ’s avonds een live Q&A voor al je vragen. Je hebt een maand toegang tot de besloten Instagram groep en alle stories / posts met opdrachten, dus als je een keer geen tijd hebt of op vakantie bent kun je het binnen die maand later inhalen.

Ja, na afloop van de cursus kun je het E-Book downloaden waarin alle onderwerpen beschreven staan. Hierdoor heb je een soort samenvatting van de cursus, waar je later nog in kunt terugkijken.

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen, stuur mij dan gerust een mail en ik antwoord je zo snel mogelijk.

Wie geeft de cursus?

Als Virtual Assistant help ik ondernemers op afstand met secretariële – en organisatorische werkzaamheden. Denk aan agenda- en mailbeheer, social media beheer, maar ook het aanbrengen van structuur in werkprocessen. Toen mijn agenda bijna vol zat, maar de aanvragen bleven komen ben ik op zoek gegaan naar een manier om toch nog meer mensen te kunnen helpen. Mijn online cursus was geboren, zo kan ik op een laagdrempelige manier meer mensen helpen met het krijgen van structuur, overzicht en rust.

Wie ben ik?
Ik ben Shirley, 32 jaar, ik woon samen met mijn man Stefan en ons zoontje Keano van 4. Als kind was ik al gek op structuur, regelen en organiseren. Later heb ik hier mijn werk van gemaakt als (directie)secretaresse. Tegenwoordig help ik meerdere ondernemers met wat ik het liefste doe; ondersteunen, ontzorgen, regelen, plannen en organiseren.