de VA ontdekkingsreis

Ontdek in 5 dagen het VA vak en krijg antwoord op de vraag 'Past Virtual Assistant worden ook bij mij?'

Virtual Assistant worden, past dat bij mij?

Een belangrijke vraag om jezelf te stellen voordat je het roer omgooit: ‘Virtual Assistant worden, past dat bij mij?’. Maar hoe vind je het antwoord op die vraag? Je kunt er veel over lezen op internet, maar heb je dan echt een antwoord? Hoe zou het zijn als je echt kunt ONTDEKKEN hoe het VA vak is? Dan kun je VOELEN of het bij jou past!

Misschien denk je weleens ‘Van een ervaren succesvolle VA alle informatie krijgen over het VA vak, voordat ik een beslissing neem… kon dat maar!’ 😉

Dat is precies de reden waarom ik De VA Ontdekkingsreis heb gecreëerd! Zodat jij echt kunt ontdekken wat het VA vak precies is en hoe het voor jou eruit zou zien: een leven als Virtual Assistant!

Je krijgt onder andere antwoord op de volgende vragen:

 

  • Wat is het VA vak precies?
  • Wat voor werkzaamheden kun je doen als VA?
  • Welke taken kan je al en welke kan je leren?
  • Hoe ziet een werkweek als VA eruit?
  • Hoeveel kun je verdienen als VA?
  • Wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf?
  • Hoe (snel) vind je klanten als VA?
  • Past het VA vak bij jouw huidige leven (bv. als moeder)?

En met al deze informatie kun je uiteindelijk antwoord krijgen op DE belangrijke vraag: ‘Past Virtual Assistant worden bij mij?’.

Is het VA vak iets voor mij

Voor wie is deze 5-daagse VA Ontdekkingsreis?

Deze 5-daagse VA Ontdekkingsreis is speciaal voor jou als je nadenkt over Virtual Assistant worden, maar eerst nog meer wilt leren over het VA vak, voordat je de grote stap zet en JA zegt op jouw ‘Droomleven als VA’! Misschien werk je al in een ondersteunende functie, zoals (directie)secretaresse, managementassistent of office manager. Of misschien doe je nu nog iets totaal anders. Alles is goed, want uiteindelijk draait het om jou en wat jij leuk vindt!

Mijn naam is Shirley van Dam en ik werk nu 3,5 jaar als Virtual Assistant, de beste keuze ooit! Want sindsdien is mijn leven veranderd in een leven op mijn voorwaarden met meer werkplezier, voldoening en vrijheid. Ik werk vooral onder schooltijd, zodat ik er veel kan zijn voor mijn zoontje.

Daarnaast begeleid ik sinds ruim een jaar ook andere vrouwen bij het starten van een succesvol bedrijf als Virtual Assistant.

Als jij ook nadenkt over starten als VA dan in deze VA Ontdekkingsreis perfect voor jou! In 5 dagen neem ik jou helemaal mee in de wereld van werken als VA. Dit doe ik met elke dag een korte video met ander thema en bijpassend werkboek met verdiepende vragen. Zo kom jij stap voor stap steeds meer te weten of het VA vak bij jou past. En op deze manier kan jij een weloverwogen beslissing maken of jij ervoor gaat!

VA Ontdekkingsreis - ontdek het VA vak

Wat zeggen anderen over De VA Ontdekkingsreis?

Wat kun je verwachten van De VA Ontdekkingsreis ?

Vooral antwoord op de vraag ‘Ik wil misschien VA worden, past dit bij mij?’. En daar komen we achter op de volgende manier:

Inhoud 5-daagse VA Ontdekkingsreis:

Dag 1 | Wat is het VA vak?
Dag 2 | Welke werkzaamheden vind jij leuk om als VA te doen?

Dag 3 | W
at komt er kijken bij starten als zelfstandig VA?
Dag 4 | H
oe (snel) vind je klanten als VA?
Dag 5 | Een kijkje in mijn leven als VA & antwoord op de vraag ‘Is een droomleven als VA ook iets voor jou?’

Na aanmelding heb je direct toegang tot de online leeromgeving en de welkomstinformatie. Vanaf de volgende dag ontvang je elke dag een mail met informatie over het thema van die dag. In de online leeromgeving staat dan een korte video (circa 10 minuten) voor je klaar en een werkboek met verdiepende vragen. Deze kun je downloaden of voor jezelf opschrijven en beantwoorden.

Aan het einde van deze vijf dagen heb je alle informatie voor het antwoord op de vraag of het VA vak ook bij jou past! Tussendoor mag je mij altijd een bericht sturen als je nog andere vragen hebt.

Kosten van de 5-daagse VA Ontdekkingsreis:

De VA Ontdekkingsreis kost normaal € 47,- en nu tijdelijk slechts € 27,-

Als je besluit om na afloop mee te doen met mijn training ‘Droomleven als VA’ ontvang je
dit bedrag weer terug als korting op de training.

Virtual Assistant worden iets voor jou?

De online leeromgeving staat voor jou klaar!

Ben jij er klaar voor om antwoord te krijgen op DE vraag?

Wat zeggen anderen over De VA Ontdekkingsreis?

Veelgestelde vragen

Na aanmelding ontvang je gedurende 5 dagen elke dag een mail met toegang tot een nieuwe video en werkboek met verdiepende vragen. De video duurt ongeveer 10 minuten, de vragen kun je zo snel doen als je zelf wilt. Ik schat dat je met alles bij elkaar zo’n 15 á 20 minuten per dag bezig bent.

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de welkomstinformatie, vanaf de volgende dag kun je beginnen met dag 1 en de dagen erna komt elke dag weer een deel beschikbaar. Dit 5 dagen lang.

Zeker! Je kunt de video’s bekijken op een moment wanneer het jou uitkomt en ook de opdrachten kun je maken wanneer jij wilt. Ik adviseer je wel om lekker in de flow te blijven en er geen lange tijd tussen te laten. Maar je kunt dus zelf beslissen wanneer je dit doet, je kunt bijvoorbeeld ook pas na 5 dagen alles achter elkaar volgen als dit voor jou beter uitkomt. Na aanmelding heb je 3 maanden toegang tot deze 5-daagse.

Absoluut! Ik heb deze mini training, genaamd De VA Ontdekkingsreis , JUIST voor jou gemaakt. Voor als je nog twijfelt over het VA vak en eerst meer informatie wilt zien en horen voordat je kunt besluiten of je echt wilt starten als Virtual Assistant. Aan het einde heb je dus meerdere opties / kanten die je op kunt.

Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem gerust door mij een mail te sturen of een DM op Instagram.

Lees je liever eerst nog even verder?

Lees dan mijn blog 7 redenen om te starten als Virtual Assistant