Leer in 3 maanden mijn praktische (bewezen) stappenplan voor een droomstart als VA, zodat je de vrijheid krijgt om te werken waar en wanneer je wilt. Zonder angst om geen klanten te krijgen.

Voor vrouwen die zelf hun werktijden willen bepalen & behoefte hebben aan meer werkplezier en voldoening

(al 40 vrouwen gingen je voor)

Dit is wat jij zoekt..

Je wilt meer mensen helpen, want dat is wat je het allerliefste doet. Maar dan wel op jouw voorwaarden. Je hebt verschillende banen gehad en altijd was ondersteunen en organiseren de rode draad. Met al jouw ervaring en kennis kan je zóveel meer doen dan wat je nu doet. Dat weet je, dat voel je! Maar hoe dan?

Je begint het liefst iets voor jezelf, want je verlangt naar vrijheid! Ook mis je al lange tijd werkplezier en voldoening. Het lijkt je heerlijk om zelf jouw werktijden te bepalen, om alleen nog maar dingen te doen die je écht leuk vindt, met mensen waar je energie van krijgt.

Er is alleen een probleem..

Deze gedachtes zitten constant in je hoofd, waardoor je alleen nog maar beren op de weg ziet:

+ Hoe start ik een succesvol bedrijf, zodat ik niet na een jaar bikkelen alsnog eindig in loondienst?

+ Hoe zet ik social media in voor mijn online zichtbaarheid?

+ Hoe vind ik klanten? En hoe zorg ik dat klanten naar mij toekomen?

+ Hoe werk ik online op afstand met toekomstige klanten, welke online tools gebruik ik daarbij?

+ Hoe zorg ik voor tevreden klanten en waardevolle samenwerkingen voor de lange termijn?

Wat als je ZEKER wist dat alles zou lukken?

Als je alle beren op de weg even vergeet en doet alsof je ZEKER wist dat alles zou lukken. Dan zou je…

+ er voor de volle 100% voor gaan! Geen twijfels meer.

+ zelfverzekerd zijn over online zichtbaar zijn voor jouw bedrijf.

+ je geen zorgen meer maken over klanten vinden én klanten aantrekken.

+ precies weten welke online tools je gebruikt voor een samenwerking op afstand.

+ weten hoe je waardevolle samenwerkingen opbouwt, waardoor klanten nooit meer zonder jou willen.

Als je klaar bent met doemscenario’s bedenken in je hoofd, dan nodig ik je graag uit om mee te doen met mijn training Droomleven als VA. Dan gaan we samen het tegendeel bewijzen!

Mock-up training_DroomlevenalsVA

Wat krijg je precies in de training Droomleven als VA - DIY?

Een complete online training bestaande uit 12 modules met video's en werkboeken, zelfstandig te volgen in een online leeromgeving.

Je leert alles wat je moet weten om een succesvol bedrijf als VA te starten binnen 3 maanden, met behulp van onder andere:

"Shirley staat voor je klaar bij elke stap en is altijd beschikbaar voor een vraag of even sparren. Super fijn, die support naast de hele training vind ik veel waard. Ook de juridische documenten kwamen super van pas bij mijn eerste opdracht. Zo kwam ik direct professioneel binnen bij mijn opdrachtgever. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en ben zelfverzekerd van start gegaan als VA!"
Marlijn Hofland Droomleven als VA
Marlijn Hofland
34 jaar, woont op Curaçao met haar gezin en zit vol met VA opdrachten

Inhoud van de modules

In de modules neem ik je in de video’s stap voor stap mee richting de start van jouw VA bedrijf. Daarnaast staan er werkboeken en handige checklists voor je klaar. 

Module 1: Jouw Droomleven als VA

We beginnen bij het begin, zodat je aan het eind van deze module precies weet hoe jouw droomleven er straks uit gaat zien. 

Module 1

Module 2: De basis van jouw bedrijf

Na deze module weet je de ins & outs over de (financiële) basis van jouw bedrijf. Vanaf hier kun je verder gaan bouwen.

Module 2 Droomleven als VA

Module 3: Jouw personal branding

In deze module bepaal je hoe je jezelf als VA gaat profileren, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jouw huisstijl eruit komt te zien.

Module 4: Online zichtbaarheid

We duiken in de wereld van online zichtbaarheid. In deze module vertel ik je alles over mijn succesvolle social media strategie.

Module 5: Klanten vinden & aantrekken

Na deze module heb je genoeg inspiratie voor het vinden van jouw klanten. Ik vertel je precies hoe ik het gedaan heb!

Module 5 Droomleven als VA

Module 6: Een waardevolle samenwerking

Hoe maak je een samenwerking op afstand waardevol? Na deze module weet je precies hoe je goed binnenkomt én blijft!

Module 6 Droomleven als VA

Module 7: Overzicht behouden als VA

Yes, je hebt straks meerdere opdrachten en het wordt
steeds drukker. Nu is het belangrijk om het leuk te houden.

Module 7 Droomleven als VA

Module 8: Een week leven als VA

Altijd al willen weten hoe het leven van een VA eruit ziet en wat je zoal doet op een werkdag? Ik neem je een week mee in mijn vlog!

Module 9: Online tools

Als VA werk je online, dus het is goed om te weten welke online tools handig zijn. De belangrijkste leer je in deze module!

Module 9 Droomleven als VA

Module 10: Bonus E-mailmarketing

In deze module leg ik je de basis uit van e-mailmarketing, zodat jij straks ook nieuwsbrieven en funnels kunt maken (veelgevraagd).

Module 10 Droomleven als VA

Module 11: Creëer succesvolle mindset

Een positieve mindset is heel belangrijk als je gaat ondernemen. Het heeft mij al veel gebracht en verder geholpen, dat gun ik jou ook!

Module 11 Droomleven als VA

Module 12: Selfcare & werkomgeving

Je kunt pas goed voor anderen zorgen als je goed voor
jezelf zorgt. Ik leer je hoe, zodat je echt jouw droomleven krijgt.

Module 12 Droomleven als VA

Ready, set, go!

In de extra module READY, SET, GO! kijken we terug op jouw reis & vooruit op de start als zelfstandig Virtual Assistant!

Module Ready set go Droomleven als VA

Stop met uitstellen, start je droomleven

Klaar om een leven op jouw voorwaarden te creëren en te werken waar, wanneer en met wie jij wilt?

Mock-up training_DroomlevenalsVA

Totale waarde € 1848,-

En daarnaast krijg je nu t/m 31 mei ook deze
5 BONUSSEN

Bonus planner

Mijn favoriete planner
(t.w.v. € 20,-)

Ontvang nu tijdelijk mijn favoriete planner van Sophisticated Lily, zodat je extra overzichtelijk kunt werken en al jouw VA taken in kan zien, in een design naar keuze.

Cursus Structureren kun je leren
(t.w.v. € 149,-)

Volg mijn cursus 'Structureren kun je leren' met tips over structuur in je werkdag, zodat je straks zo efficiënt mogelijk te werk gaat als Virtual Assistant.

Betaal nu in 8 termijnen
van € 159,-

Betaal nu in 8 termijnen van € 159,- excl. BTW per maand en verspreid jouw investering (zonder extra kosten). Normaal is betalen enkel in 3 of 6 termijnen mogelijk.

Bonus planner

Communitymaand in september
(t.w.v. € 199,-)

Ontvang nu tijdelijk toegang tot de communitymaand in september, dan mag je in de community al je vragen aan mij stellen en deze beantwoord ik 2 keer per week.

Kick off Zoomsessie
(t.w.v. € 149,-)

Als je je nu aanmeldt mag je aansluiten bij de Kick off Zoomsessie voor de groep in juni, dan trappen we samen af, zodat je nog sneller jouw droomstart als VA bereikt!

De investering voor de training Droomleven als VA

De totale waarde van alles in Droomleven als VA - Do It Yourself inclusief BONUSSEN is € 2149,- excl. BTW, maar jouw investering is slechts € 1499,- excl. BTW

En t/m 31 mei ontvang je daarnaast ook nog een Early Bird korting van € 250,- hierdoor betaal je nu slechts € 1249,- excl. BTW. Deze korting en bovengenoemde bonussen vervallen na 31 mei.

En onthoud: de BTW ontvang je terug zodra je ingeschreven bent bij de KvK én de kosten van de training kun je opvoeren als zakelijke kosten, waardoor je minder belasting betaalt.

"De training 'Droomleven als VA' is alles in één als je een goede start wilt maken als VA. Het geeft handvaten, overzicht in de stappen die je moet zetten als beginnende ondernemer, de training confronteert doordat je naar jezelf kijkt én het inspireert. Shirley is enthousiast, inspirerend, duidelijk en kan door haar praktijkervaring je echt verder helpen. Kortom; een aanrader!"
Ellis Melissant
Ellis Melissant
Directiesecretaresse, inmiddels haar loondienstbaan opgezegd vanwege vele VA opdrachten

Wat jij nodig hebt..

Elke andere VA training kost al snel duizenden euro's! Ik wil graag dat iedere vrouw een droomleven op haar voorwaarden kan creëren, daarom kies ik ervoor om de investering voor deze Do It Yourself VA training veel lager te houden. Bovendien ben ik van mening dat het vooral om JOU en JOUW kwaliteiten draait!

Jij bent straks het grootste onderdeel van jouw succesvolle VA bedrijf, dé reden waarom klanten graag met jou willen samenwerken.

Het enige wat jij nodig hebt is:

Kortom: ben je op zoek naar een praktische training die óók nog eens betaalbaar is?

Doe dan mee met de DIY versie van Droomleven als VA. En ga voor jouw droom: een leven op jouw voorwaarden!

"Ik wilde graag een praktische training met persoonlijke begeleiding. Door het volgen van de training heb ik een goede leidraad gehad om de stappen te zetten in de richting van het starten van mijn bedrijf als VA. Ik heb heel veel gehad aan het hoofdstuk over het aangaan van een gesprek en de opvolging. De begeleiding van Shirley vond ik persoonlijk, ze denkt altijd mee en geeft waardevolle tips. Ik vind de training super waardevol en geef het een 9!"
Suzan Vlasblom-van Schie
Een van de eerste deelneemsters, moeder van een gezin met 3 kinderen & vol met VA opdrachten

Let's go!

Binnen 5 maanden na mijn start als VA zat ik al vol met opdrachten en moest ik NEE verkopen. En de aanvragen bleven binnenkomen. Wat deed ik dan anders dan VA’s die hier niet in slaagden? Want die zijn er ook genoeg!

Precies dat ga ik je leren!

Volledig transparant deel ik al mijn kennis en strategieën met jou, zodat ook jij een succesvol VA bedrijf kunt bouwen. Ik neem je mee achter de schermen en vertel alles wat ik weet over het starten van een bedrijf, klanten vinden, online zichtbaarheid, online tools en het opzetten van succesvolle samenwerkingen.

Mijn doel: jou inspireren en motiveren om een succesvol VA bedrijf te bouwen, waardoor je een leven op jouw voorwaarden kunt gaan leven! Dus werken waar en wanneer jij wilt, met mensen waar jij enorm veel energie van krijgt!

Twijfel niet langer en begin NU met het creëren van jouw droomleven met mijn hulp. Al 40 vrouwen gingen je afgelopen 2 jaar voor.

Nog meer reviews over de training

"Ik wilde graag persoonlijke hulp en begeleiding bij het opzetten van mijn onderneming als VA. Shirley neemt echt de tijd voor je en helpt je als je het even niet meer weet. Door het volgen van de training heb ik een beeld gekregen van het leven als ondernemer en weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn onderneming als VA op te zetten. De uitleg over online tools vond ik erg waardevol, maar ook de module over het creëren van de juiste mindset. Al met al vond ik de hulp en begeleiding van Shirley erg fijn!
Desiree de Vries
"Het is fijn om zo overzichtelijk te hebben welke stappen je moet doorlopen om VA te worden en precies te weten waar je op moet letten bij het opzetten van je bedrijf en het zichtbaar zijn voor je ideale klant. En hoe je het starten van de samenwerking met een klant en het onderhouden van deze samenwerking aanpakt. Shirley is betrokken, benaderbaar en heel praktisch. Iemand die je tips geeft en aanmoedigt, waardoor je steeds zelfverzekerder wordt en meer zin krijgt in het avontuur van VA worden."
Evelien van Onna

Believing in yourself is the first secret to success

– Ralph Waldo Emerson –

Nu is hét moment van de waarheid.. er zijn 3 opties:

Je verandert niets en blijft doen wat je altijd al deed

Zonde, want dan blijf je je ergeren aan hoe alles nu gaat, dat kost je enorm veel energie, tijd en frustratie. Bovendien ben je tot zoveel meer in staat, er gaat echt een wereld voor je open als je ontdekt wat er allemaal mogelijk is als je werk doet waar je écht energie van krijgt. Leven op jouw voorwaarden is het fijnste wat er is!

Je wilt starten als VA, maar gaat alles zelf uitvogelen

Jaa, je ziet in hoe tof het VA vak is en wilt starten! Wees je er alleen van bewust hoeveel tijd, geld, energie en frustratie het kost om het wiel opnieuw uit te vinden. De kans op succes is een stuk kleiner en de kans van opgeven een stuk groter. Bespaar jezelf deze energie en gun jezelf hulp van een ervaringsdeskundige!

Je wilt starten als VA met mijn hulp en kiest de training

Woehoe! Je gaat 100% ALL IN en kiest voor een start als VA met de snelste route en de meeste zekerheid, namelijk met mijn hulp! De komende maanden leer je ALLES wat je moet weten, zodat je zelfverzekerd en vol energie van start gaat. Op naar een leven op jouw voorwaarden vol werkplezier, voldoening en vrijheid!

Veelgestelde vragen

De training duurt 3 maanden als je elke week een module volgt. Een module bestaat uit een video van gemiddeld 20 á 30 minuten en een werkboek met opdrachten. Per module ben je totaal ongeveer 1,5 á 2 uur bezig.

Je krijgt 6 maanden toegang tot de training, zodat je het op je eigen tempo kunt volgen, rekening houdend met vakanties, persoonlijke omstandigheden etc.. Je krijgt geen oneindig toegang, omdat ik je een stok achter de deur wil geven.

Wanneer jij er klaar voor bent 😉 Na aanmelding ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving.  

Zeker! Veel Virtual Assistants zetten hun bedrijf op naast hun loondienstbaan. Zodra je opdrachten hebt kun je het werk in loondienst afbouwen. Of als je ook een vliegende start wel gelijk opzeggen!

Ja, je kunt de kosten van de training opvoeren als zakelijke kosten en je kunt de BTW terugvragen.

Het mooie is: die is er niet! Je ziet aan de reviews van de vrouwen die de training al gevolgd hebben dat ze allemaal tevreden zijn en inmiddels een mooi VA bedrijf opgebouwd hebben. Wat zij het meest waarderen zijn de praktische online training en het concrete stappenplan. En dat is ook precies wat ik je beloof: binnen 3 maanden heb jij alle informatie die jij nodig hebt om jouw succesvolle VA bedrijf te starten. Niets meer en niets minder!

Als je al wat langer zoekt naar een VA training, dan weet je dat er voldoende aanbod is: van groot tot kleinschalig. Van duizenden euro’s tot een stuk minder. Van livedagen tot enkel online. Voor ieder wat wils! Er is geen goed of fout, het gaat om wat jij belangrijk en fijn vindt. Vind je het fijn om in groepsverband een training te volgen? Of juist alleen op jouw eigen tempo? Wil je graag alles zelf doen? Of vind je het fijn om persoonlijke begeleiding erbij te hebben? Uiteindelijk is het ook belangrijk dat je een klik voelt! Als je die met mij voelt en je bent op zoek naar een betaalbare praktische online training die je zelfstandig volgt, maar met de mogelijkheid tot contact met anderen in de online community: dan is dit dé juiste training voor jou!​

Ben jij klaar voor een leven op jouw voorwaarden?