Welkom! Ik ben Shirley en ik leef mijn droomleven als VA. Dat gun ik jou ook!

READY, SET, GO!

Ben jij klaar voor dé stap?

Je voelt al langer dat je voor jezelf wilt beginnen als Virtual Assistant. Maar de twijfels houden je nog tegen, want waar moet je beginnen, wat komt er precies bij kijken om jouw eigen bedrijf te starten? Twijfels, beren op de weg.
Maar tegelijkertijd VOEL je dat het tijd is. Je wilt dé stap zetten. Je wilt doen wat je het allerliefste doet. Mensen helpen, dat geeft jou energie! Je bent toe aan de volgende stap in jouw leven; de stap naar vrijheid en succes!

Je wilt niet meer blijven dromen, maar doen! Tijd voor actie!
Jij gaat jouw droomleven als VA beginnen en ik ga jou daarbij helpen!

Mijn droomleven als VA

Toen ik voor het eerst hoorde over het vak Virtual Assistant viel alles op zijn plek; dit vind ik leuk, hier ben ik goed in, op deze manier kan ik mensen helpen en ontzorgen. En dit geeft mij de vrijheid die ik nodig heb. Het was direct duidelijk dat hier mijn toekomst lag. Daarnaast was dit voor mij dé oplossing om toch te kunnen werken. Vanwege chronische bekken- en rugpijn na de bevalling van mijn zoontje kon ik al een aantal jaar niet veel, niet werken, niet zelf voor m’n zoontje zorgen of zelfstandig leuke dingen met hem doen. Heel veel kon niet, maar ik wilde zoveel! Ik wilde weer genieten, nuttig zijn en voldoening hebben. Ik wilde weer werken!

Dolblij was ik toen ik erachter kwam dat dit weer kon. Door voor mezelf te beginnen als Virtual Assistant kon ik weer werken, vanuit huis op mijn manier, mezelf nuttig maken, mensen helpen (wat ik zo graag doe), voldoening hebben én weer mijn eigen inkomen verdienen zoals ik altijd had gedaan. Ik wist het zeker; hier ligt mijn toekomst. Ik word VA! Er volgde maanden van heel veel leren, verdiepen, zelf dingen tot op de bodem uitzoeken, ondervinden wat ik leuk vind om te doen en wat niet. Ik kon mijn droombaan zelf vormgeven en dat voelde fantastisch!

Uiteraard zag ik ook beren op de weg (zoals zovelen)  en toen begon ook mijn persoonlijke ontwikkelingsreis, ik begon met een coachingstraject, deed verschillende cursussen en las veel boeken over mindset, de Law of Attraction en nog veel meer interessante onderwerpen. Beetje bij beetje kwam ik erachter wie ik precies ben, waar ik  voor sta en waar ik blij van word. En zo begon mijn droomleven als VA! Binnen een week had ik mijn eerste opdracht en 6 weken na mijn KvK inschrijving benaderde potentiële klanten mij in plaats van ik hen. En tot op de dag van vandaag gebeurt dat regelmatig. Hoe? Dat leg ik je natuurlijk uitgebreid uit in mijn training!

 

Een droomleven als VA! Jij wilt..

vrijheid

Jij wilt vrijheid ervaren, vrijheid om jouw leven in te richten zoals jij dat wilt! Werken op dagen en tijden wanneer het jou uitkomt. Zodat jij je kind(eren) van school kunt halen en voldoende me-time hebt.

succes

Je bent klaar voor succes en bereid om ervoor te werken! Succes komt je niet aanwaaien, daarvoor is doorzettingsvermogen en vertrouwen nodig.

waardering

Blije klanten = veel waardering! Dagelijks krijg ik leuke berichtjes van klanten dat ze blij zijn met mijn hulp en niet meer zonder mij willen. Ik leer jou precies hoe jij klanten tevreden maakt en houdt.

onafhankelijkheid

Als VA verdien jij een goed inkomen! Je bent onafhankelijk, zit vol energie en straalt kracht uit! Jij bepaalt hoe, waar, wanneer en met wie je werkt.

Believing in yourself is the first secret to success

Wat kun je verwachten van de training?

Voor wie is deze training?

Deze training is voor jou als ambitieuze vrouw die klaar is om haar droomleven als Virtual Assistant te starten! Je bent klaar voor een succesvol bestaan als VA en wilt alles eruit halen wat erin zit.
Je bent leergierig, ondernemend en houdt van aanpakken. Je bent bereid om tijd vrij te maken voor de training en er vol passie voor te gaan!

Een cursus om VA te worden hoeft niet duizenden euro’s te kosten (ja die zijn er ook), uiteindelijk moet je het zelf doen en draait het om jou. Die ondersteuner zit al in jou. Je hebt enkel behoefte aan praktische tips en tricks, zodat jij jouw bedrijf snel succesvol kunt maken. Ik ga jou daarbij persoonlijk begeleiden.

Herkenbaar? Dan ben je hier aan het goede adres!

Kleine sneak peak van de training

BASIS

Je leert alles over de (financiële) basis van het opzetten van jouw bedrijf, wat komt er bij kijken en wat moet je regelen.

strategie

Je leert een succesvolle strategie toe te passen, zodat je klanten kunt vinden & aantrekken. Een onmisbaar onderdeel voor succes.

praktijk

Je leert hoe je alles in de praktijk uitvoert, zowel de online tools die je gebruikt als het daadwerkelijk toepassen en overzicht behouden.

mindset

Je leert hoe je een fijne werkomgeving kunt creëren en wat voor impact een positieve mindset heeft op jouw succes.

Inclusief bonusmodule over e-mailmarketing, waarin ik je precies uitleg hoe je nieuwsbrieven en funnels kunt maken (veel gevraagd door potentiële klanten, dus een groot voordeel als je dit kunt!)

Investering

BASIS-PAKKET

€ 1199,-

EXCL. BTW

(of 3 termijnen van € 400,-)

VIP-PAKKET

€ 1499,-

EXCL. BTW

(of 3 termijnen van € 500,-)

Reviews over de training

"De training van Shirley is een absolute aanrader! De inhoud kan je direct iets mee en geeft je veel handvaten. Vooral ook antwoord op de vraag; ik wil VA worden, maar hoe begin je? Alle stappen komen aan bod. Shirley staat voor je klaar bij elke stap en is altijd beschikbaar voor een vraag of even sparren. Super fijn, die support naast de hele training vind ik veel waard. Ook de juridische documenten kwamen super van pas bij mijn eerste opdracht. Zo kwam ik direct professioneel binnen bij mijn opdrachtgever. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en ben zelfverzekerd van start gegaan als VA dankzij Shirley haar training!"
"Ik ben een van de gelukkige die al met de training mocht beginnen tijdens de opstartfase. Hele duidelijke training met een logische opbouw. Ik heb steeds duidelijker voor ogen wat ik wil en hoop binnenkort te starten als VA! Absoluut een aanrader!"
"Ik vind de training super makkelijk om te volgen. Je hebt tijd zat om een module te oefenen en de tools worden goed uitgelegd om zelf aan de slag te kunnen. Wat ik fijn vond is dat emailmarketing 1 hele module was om het goed te kunnen begrijpen en na die module weet je in ieder geval de basis ervan. Al met al een super fijne training waar ik veel geleerd heb en waar je eigenlijk direct kan starten al VA."
Nuria Gonzalez Pan
"Mijn eerste indruk was positief. Vooral in de intro werd duidelijk waar we naar toe gaan werken. Daarnaast kan ik altijd vragen stellen over de cursus waar nodig is. Dit is fijn voor de ondersteuning"

Benieuwd of het VA vak iets voor jou is? Boek jouw gratis kennismakingsgesprek en stel al jouw vragen!

Veelgestelde vragen

De training duurt 3 maanden als je elke week een module volgt. Een module bestaat uit een video van gemiddeld 20 á 30 minuten en een werkboek met opdrachten.

Je krijgt 6 maanden toegang tot de training, zodat je het op je eigen tempo kunt volgen, rekening houdend met vakanties, persoonlijke omstandigheden etc.. Je krijgt geen oneindig toegang, omdat ik je een stok achter de deur wil geven.

Wanneer jij er klaar voor bent 😉 Er is geen vaste startdatum, na aankoop van de training krijg je direct toegang tot de training.

Zeker! Veel Virtual Assistants zetten hun bedrijf op naast hun loondienstbaan. Zodra je opdrachten hebt kun je het werk in loondienst afbouwen. Of als je ook een vliegende start wel gelijk opzeggen!

Ja, je kunt de kosten van de training opvoeren als zakelijke kosten en je kunt de BTW terugvragen.

Deze training is voor jou als ambitieuze vrouw die klaar is om haar droomleven als Virtual Assistant te starten! Je bent klaar voor een succesvol bestaan als VA en wilt alles eruit halen wat erin zit. Je bent leergierig, ondernemend en houdt van aanpakken. Je bent bereid om tijd vrij te maken voor de training en er vol passie voor te gaan!

Je kunt kiezen uit twee soorten trainingen: de BASIS-training en de VIP-training. Bij beiden krijg je toegang tot de online training Droomleven als VA met 12 modules en de online community.

Het verschil zit hierin:
Bij de BASIS-training krijg je binnen 3 dagen antwoord op jouw vragen tussendoor en heb je één 1-op-1 Zoomsessie.

Bij de VIP training ontvang je binnen 1 dag antwoord op jouw vragen tussendoor en heb je twee 1-op-1 Zoomsessies. Daarnaast ontvang je bij de VIP-training ook een juridisch documentenpakket met een Overeenkomst van opdracht & Algemene voorwaarden, zodat je direct startklaar bent.

Ja, je kunt de training in drie termijnen betalen.

Voor de basis training betaal je bij het aanmelden € 399,- excl. BTW. De overige termijnen betaal je in de 2 maanden na aanmelding. Termijn 2 € 400,- excl. BTW na 1 maand en termijn 3 € 400,- excl. BTW na 2 maanden.

Het totaalbedrag blijft € 1199,-, even hoog als betaling in 1 keer.

Voor de VIP training betaal je bij het aanmelden €499,- excl. BTW. De overige termijnen betaal je in de 2 maanden na aanmelding. Termijn 2 € 500,- excl. BTW na 1 maand en termijn 3 € 500,- excl. BTW na 2 maanden.

Het totaalbedrag blijft € 1499,-, even hoog als betaling in 1 keer.

Indien je kiest voor betaling in termijnen ontvang je na aanmelding een betaalovereenkomst per mail.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op!