7 tips om de regie terug te pakken over jouw leven

Hoe fijn zou het zijn als..

  • je op zondagavond geen pijn in je buik meer hebt van de gedachte dat je ‘morgen weer moet werken’
  • je op maandagochtend blij uit je bed springt
  • je niet meer op de automatische piloot leeft
  • je meer energie hebt
  • jij bepaalt hoe jouw leven eruit ziet
  • je jouw droomleven op jouw voorwaarden kunt creëren vol voldoening, werkplezier en vrijheid!

Download het gratis e-book

Hierin deel ik 7 tips om de regie terug te pakken over jouw leven, zodat ook jij jouw droomleven kunt gaan leven!

Hi, ik ben Shirley!

Hi, ik ben Shirley van Dam en het is mijn missie om vrouwen te inspireren en motiveren om hun droomleven te creëren. Zoveel vrouwen zitten vastgeroest in hun loondienstbaan en vaste (beperkende) gedachtes en patronen. Zonde, want er is zoveel moois mogelijk.

En ik kan het weten, tot een paar jaar geleden zat ik zelf ook nog in die situatie. Inmiddels weet ik hoe het óók kan; ik heb nu mijn droomleven gecreëerd als Virtual Assistant (VA). Hierdoor heb ik de volledige regie terug over mijn leven. Ik heb nu veel meer werkplezier, voldoening én vrijheid! Ik bepaal zelf met wie ik werk, waar ik werk (vanuit huis!) en wanneer ik werk (onder schooltijd, zodat ik er ‘s middags ben voor mijn zoontje). Als VA trainer help ik ook andere vrouwen om hun droomleven als VA te creëren.

Download het gratis e-book

Hierin deel ik 7 tips om de regie terug te pakken over jouw leven, zodat ook jij jouw droomleven kunt gaan leven!