Gratis Masterclass
'In 8 stappen naar jouw droomleven als VA'

Speciaal voor moeders (in loondienst) die op zoek zijn naar meer werkplezier, voldoening en vrijheid (werken onder schooltijd) & jonge vrouwen die graag locatieonafhankelijk werken

 
 
 

Schrijf je nu gratis in en ontdek:

(in een uurtje op een door jou gekozen moment):

Masterclass in 8 stappen naar jouw droomleven als VA

Na de masterclass heb jij concrete plannen & ideeën  voor de start van jouw eigen bedrijf als Virtual Assistant!

Meld je aan en ontvang de link naar de Masterclass in je mail.

Al ruim 800 vrouwen zijn je voorgegaan!

Wie geeft de Masterclass?

Hi, ik ben Shirley! Begin 2019 startte ik officieel als zelfstandig Virtual Assistant vanuit een situatie met jarenlange chronische pijn. En sindsdien ging er een wereld voor mij open! Nog nooit ervaarde ik zoveel vrijheid, werkplezier en voldoening in mijn werk. Hoe fijn is het als je zelf kunt kiezen waar, wanneer én met wie je werkt! Nou, ik kan je inmiddels uit ervaring vertellen: dat is heel fijn!

In de jaren daarna kreeg ik steeds vaker de vraag van vrouwen ‘Hoe heb je dat bereikt? Hoe vind je dan klanten? En hoe werkt het nou echt in de praktijk, dat werken voor anderen vanuit huis?’. Daarom ben ik de afgelopen jaren, naast mijn werk als VA, ook andere vrouwen gaan helpen bij een droomstart als VA. Want het gaat inderdaad zeker niet allemaal vanzelf: een succesvol bedrijf starten. Ook ik moest eerst heel veel leren én afrekenen met uitstelgedrag door perfectionisme (herkenbaar? ;)).

Volledig transparant deel ik nu mijn ervaring en tips met jou in deze gratis masterclass, zodat jij straks ook een leven op jouw voorwaarden kunt creëren. Tot snel!