Over mij

Welkom

Voordat we een samenwerking aangaan zal ik eerst wat meer over mezelf vertellen. 

Organiseren, plannen, regelen, werk uit handen nemen; het is mijn passie en ik haal er veel voldoening uit. Ik werk altijd zorgvuldig en heb veel verantwoordelijkheidsgevoel.

De perfectionist in mij heb ik gelukkig wat kunnen temperen, maar nog steeds hanteer ik de regel ‘Check, check, dubbelcheck’. Daarnaast ben ik leergierig, ik bijt mij graag in nieuwe dingen vast totdat ik er alles over weet.

'Juf, kan ik u nog ergens mee helpen?'

Dat was mijn meest gestelde vraag volgens mijn kleuterrapport. Anderen helpen zat er dus al vroeg in. En ondersteunen kwam ook later steeds weer terug in mijn werk. Ondanks de diverse branches; toerisme, makelaardij, theaterproductie en IT, bleef (secretariële) ondersteuning altijd centraal staan. Dat was de rode draad in mijn functies.

Toen ik voor het eerst hoorde over het vak Virtual Assistant viel alles op zijn plek; dit vind ik leuk, hier ben ik goed in, op deze manier kan ik mensen helpen en ontzorgen. En dit geeft mij de vrijheid die ik nodig heb. Het was direct duidelijk dat hier mijn toekomst lag.

Ik kijk ernaar uit om elkaar te leren kennen en een mooie samenwerking aan te gaan!

Wil je meer weten? Neem contact met mij op.

klaar om onze
samenwerking te starten?