Over mij

Welkom

Voordat we gaan samenwerken zal ik eerst wat meer over mezelf vertellen . Organiseren, plannen, regelen en anderen helpenhet is mijn passie en ik haal er veel voldoening uit

'Juf, kan ik u nog ergens mee helpen?'

Dat was mijn meest gestelde vraag volgens mijn kleuterrapport. Anderen helpen zat er dus al vroeg in. En ondersteunen kwam ook later steeds weer terug in mijn werk. Ondanks de diverse branches; toerisme, makelaardij, theaterproductie en IT, bleef (secretariële) ondersteuning altijd centraal staan. Dat was de rode draad in mijn functies.

Toen ik voor het eerst hoorde over het vak Virtual Assistant viel alles op zijn plek; dit vind ik leuk, hier ben ik goed in, op deze manier kan ik mensen helpen en ontzorgen. En dit geeft mij de vrijheid die ik nodig heb. Inmiddels had ik namelijk al jaren chronische pijn aan mijn bekken, rug en stuitje na de bevalling van mijn zoontje en het zag er helaas niet naar uit dat dit verholpen kon worden. Werken vanuit huis met veel afwisseling in houding was de enige optie. Het was dus direct duidelijk dat hier mijn toekomst lag. Zéker na mijn droomstart waarbij ik binnen 1 week mijn eerste opdracht had, binnen 1 maand mijn eerste vaste opdracht en binnen 6 weken al potentiële klanten op mij afkwamen. Binnen 4 maanden na inschrijving bij de Kamer van Koophandel zat ik vol met opdrachten.

Steeds vaker vroegen andere vrouwen mijn tips en tricks voor een succesvol VA bedrijf, tot iemand op een dag zei ‘Als je ooit een training maakt over starten als VA, dan ben ik de eerste die hem volgt!‘ en zo was eind 2020 het idee geboren om mijn eigen VA training te maken voor startende Virtual Assistants. Want er was duidelijk vraag naar, er was veel behoefte aan informatie over de praktische kant van het werken als VA én persoonlijke begeleiding. Dat zijn dus ook precies de speerpunten van mijn training ‘Droomleven als VA‘.

Ook de nieuwe aanvragen voor VA opdrachten blijven nog geregeld binnenkomen, dus ik match de vrouwen die de training bij mij volgen inmiddels ook aan de ondernemers die mij om hulp vragen. 1+1=2!

Mijn verhaal heeft gelukkig een goed einde, na 5,5 jaar chronische pijn en 29 behandelaren heeft behandelaar nummer 30 ervoor gezorgd dat ik weer pijnvrij door het leven kan. Daar ben ik elke dag nog zo dankbaar voor, dat hij op mijn pad is gekomen en dat ik, ondanks alle teleurstellende voorgaande trajecten, toch naar mijn gevoel heb geluisterd en aan behandeltraject 30 ben begonnen.

Het bekrachtigt nog meer mijn missie om anderen te inspireren en motiveren om hun droomleven te creëren op eigen voorwaarden, vol werkplezier, voldoening en vrijheid!

Ik kijk ernaar uit om elkaar te leren kennen!

VA training Virtual Assistant

Vragen? Stel ze gerust!