Parttime werken onder schooltijd

Parttime werken onder schooltijd? Dat kan als Virtual Assistant!

Wil je graag parttime werken onder schooltijd en 's middags tijd voor je kind(eren)? Dat kan!

Misschien klinkt het te mooi om waar te zijn en voor veel moeders is dat het helaas ook: parttime werken onder schooltijd. De realiteit voor veel moeder is echter ‘s morgens vroeg opstaan, haasten om iedereen op tijd klaar te hebben, racen naar het schoolplein om vervolgens zelf door te racen naar je werk. Eenmaal aangekomen ben je al uitgeput en dan moet je werkdag nog beginnen! En dan hebben we het nog niet over die keren dat school belt omdat je kind ziek is en jij eigenlijk niet weg kan van je werk. Gelukkig is het ook anders mogelijk. Ik vertel je er graag meer over!

Werken op jouw voorwaarden

Je hebt een baan in loondienst en bent op zich wel tevreden. Het werk is goed vol te houden, je collega’s zijn ook wel oké. En op goede dagen zegt je baas zelfs vriendelijk gedag. Klinkt niet verkeerd toch? Heel veel vrouwen nemen hier genoegen mee. Wat helemaal oké is, ieder heeft zo zijn eigen redenen, zoals:

 • angst voor verandering
 • behoefte aan ‘zekerheid’
 • geen idee wat je anders zou kunnen doen

Behoor jij tot de laatste groep en zou jij heel graag onder schooltijd willen werken? Zodat jij er volledig kunt zijn voor jouw kind(eren) ‘s middags? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk starten als zelfstandige Virtual Assistant en zo een leven creëren op jouw voorwaarden. Jij bepaalt dan wanneer, waar en met wie jij werkt. Je doet alleen werkzaamheden die je heel leuk vindt en werkt samen met klanten waar je heel veel energie en dankbaarheid van krijgt. Jouw werktijden deel je flexibel in, jij bepaalt jouw werkdagen en -tijden. Daarnaast werk je vanuit huis, zodat je flexibel kunt meebewegen met de behoefte van je gezin.

Dat klinkt nog veel beter toch?

Aan die angst voor verandering en behoefte aan ‘zekerheid’ (ik zet het expres tussen aanhalingstekens, want hoeveel zekerheid heb je tegenwoordig écht nog in loondienst?) kunnen we ook zeker wat doen. Iets nieuws is natuurlijk altijd een beetje spannend, maar vaak groei je er ook enorm van als persoon en wegen de voordelen veel zwaarder dan de ‘nadelen’ (sorry, weer die aanhalingstekens). Mijn motto is niet voor niets ‘wat als het wel lukt?’ en dat geef ik jou ook graag mee!

 

Werken tijdens schooltijd

In 2019 ben ik ook voor mezelf begonnen als Virtual Assistant en het was mijn beste beslissing ooit! In mijn geval ziet dat er zo uit:

 • ik breng mijn zoontje ‘s morgens rustig (zonder gehaast) naar school
 • onder schooltijd werk ik voor klanten waar ik enorm veel energie en dankbaarheid van krijg
 • als er iets is met mijn zoontje klap ik mijn laptop dicht en sta binnen 5 minuten in de klas
 • ‘s middags haal ik mijn zoontje weer op en heb ik alle aandacht voor hem
Natuurlijk heb je niet van de ene op de andere dag een succesvol bedrijf als Virtual Assistant, daar gaat wel eerst wat tijd en energie aan vooraf. Maar als je eenmaal een aantal vaste klanten hebt en steady werkuren draait kun je afscheid nemen van je loondienstbaan en denk je ‘waarom heb ik dit nooit eerder gedaan?’.

Ik beloof je, hierna wil je nooit meer terug in loondienst 🙂 Eenmaal geproefd van het zelfstandig ondernemerschap en de vrijheid en voldoening die dat geeft… dan ben je verkocht!
 

Onder schooltijd werken, wil jij dat ook?

Zie jij jezelf al werken als Virtual Assistant onder schooltijd vanuit huis? Ik help je graag om een droomleven op jouw voorwaarden te creëren. Met de juiste voorbereiding en strategie is dit namelijk ook voor jou mogelijk. Met mijn jarenlange ervaring als succesvolle VA begeleid ik inmiddels ook andere vrouwen met het starten van een eigen VA bedrijf.

Wil je meer weten over mijn training ‘Droomleven als VA’, neem dan een kijkje op deze pagina.

Gratis Masterclass
In mijn gratis Masterclass ‘In 8 stappen naar jouw droomleven als VA’ leg ik je stap voor stap uit hoe je een mooie start als Virtual Assistant kunt maken. Tijdens de masterclass vertel ik jou alles over het VA vak en 8 belangrijke stappen om jouw droomleven als Virtual Assistant te beginnen.

Nog nooit eerder gaf ik zoveel waardevolle informatie gratis weg, zoals:

 • manieren om klanten te vinden als VA
 • online tools die je kunt gebruiken voor je toekomstige klanten
 • tips over online zichtbaarheid
 • een paar essentiële mindset tips om een succesvol VA bedrijf te creëren

Na deze masterclass kan jij concrete plannen maken voor de start van jouw eigen bedrijf als Virtual Assistant!

Meld je hier aan voor de gratis Masterclass.