Reviews training Droomleven als VA

“De training van Shirley is een absolute aanrader! De inhoud kan je direct iets mee en geeft je veel handvaten. Vooral ook antwoord op de vraag; ik wil VA worden, maar hoe begin je? Alle stappen komen aan bod. Shirley staat voor je klaar bij elke stap en is altijd beschikbaar voor een vraag of even sparren. Super fijn, die support naast de hele training vind ik veel waard. Ook de juridische documenten kwamen super van pas bij mijn eerste opdracht. Zo kwam ik direct professioneel binnen bij mijn opdrachtgever. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en ben zelfverzekerd van start gegaan als VA dankzij Shirley haar training!”

Marlijn Hofland

Marlijn Hofland Droomleven als VA

“Ik wilde graag een praktische training met persoonlijke begeleiding. Via een oud-collega kreeg ik de training Droomleven als VA aangeraden en na een kennismaking met Shirley voelde ik meteen een klik. Door het volgen van de training heb ik een goede leidraad gehad om de stappen te zetten in de richting van het starten van mijn bedrijf als VA. Ik heb heel veel gehad aan het hoofdstuk over het aangaan van een gesprek en de opvolging. De begeleiding van Shirley vond ik persoonlijk, ze denkt altijd mee en geeft waardevolle tips. Als ik oproepjes voorbij zie komen van vrouwen die interesse hebben in het starten als VA link ik Shirley hier in. Ik vind de training super waardevol en geef het een 9! Ga vooral verder met het begeleiden van nieuwe VA’s!”

“De training ‘Droomleven als VA’ is alles in één als je een goede start wilt maken als VA. Het geeft handvaten, overzicht in de stappen die je moet zetten als beginnende ondernemer, de training confronteert doordat je naar jezelf kijkt én het inspireert. Door de 12 modules en de bijbehorende opdrachten te maken, ben je al een heel eind op weg naar dat droomleven. Shirley is enthousiast, inspirerend, duidelijk en kan door haar praktijkervaring je echt verder helpen. Een hele fijne bijkomstigheid is de community met andere (startende) VA’s waardoor je kennis kunt delen en met elkaar kunt sparren. Kortom; een aanrader!”

Ellis Melissant

“Ik wilde graag persoonlijke hulp en begeleiding bij het opzetten van mijn onderneming als VA. Doordat ik Shirley al kende gaf dat een vertrouwd gevoel. Shirley neemt echt de tijd voor je en helpt je als je het even niet meer weet. Door het volgen van de training heb ik een beeld gekregen van het leven als ondernemer en weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn onderneming als VA op te zetten. Wat ik vooral erg fijn vond aan de training, is dat het niet alleen gericht is op het zakelijke gedeelte van het opzetten van een bedrijf. De uitleg over online tools vond ik erg waardevol, maar ook de module over het creëren van de juiste mindset. Al met al vond ik de hulp en begeleiding van Shirley erg fijn!

Desiree de Vries

“Ik ben bij Shirley terechtgekomen omdat ik haar al een tijd op Instagram volg en ik veel herkenning vind in haar manier van werken en de uitdagingen waar ze tegenaan loopt. Ik wilde heel graag een volgende stap zetten met Eefficiënter en deze opleiding was daar perfect voor. Het is fijn om zo overzichtelijk te hebben welke stappen je moet doorlopen om VA te worden en precies te weten waar je op moet letten bij het opzetten van je bedrijf en het zichtbaar zijn voor je ideale klant. En hoe je het starten van de samenwerking met een klant en het onderhouden van deze samenwerking aanpakt. Shirley is betrokken, benaderbaar en heel praktisch. Iemand die je tips geeft en aanmoedigt, waardoor je steeds zelfverzekerder wordt en meer zin krijgt in het avontuur van VA worden.”

Yesim
“Ik werk 4 dagen in de week voor een baas en heb heel weinig tijd voor mijn dochters en man. Hier wilde ik heel graag verandering in brengen, maar wist niet hoe. Tot ik Shirley tegen kwam op het internet. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Het was zo een fijn gesprek dat ik die zelfde avond eigenlijk al wist dat ik dit wilde doen. Shirley heeft mij heel goed begeleid. De video’s waren heel duidelijk. De training zelf was heel leuk om te doen. Veel afwisselende opdrachten. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan als Virtual Assistant. Lieve Shirley, heel erg bedankt voor alles.”

Yesim Namli

VaYes

“Ik ben van oorsprong operatieassistente, maar na 13 jaar en wat gezondheidsklachten was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de training van Shirley zag wist ik het meteen! Ik heb dezelfde dag nog de training aangeschaft en een laptop gekocht en ben van start gegaan. De training geeft een goed inzicht in wat er komt kijken bij een bedrijf opstarten en daarnaast een goede basis om als VA aan de slag te kunnen. Na 4 maanden heb ik mijn contracturen in het ziekenhuis omlaag kunnen brengen en ben ik druk bezig om mijn naam verder op de markt te brengen. De 1-op-1 sessies met Shirley waren super waardevol. Ze denkt echt met jouw specifieke situatie mee en heeft hele goede ideeën waar je gelijk weer mee aan de slag kan. Ik raad de training zeker aan!”

Sherilyn Laats

Sherilyn Laats Virtual Assistant

“De training Droomleven als VA is nog beter dan ik verwacht had. Shirley neemt je stap voor stap mee per onderwerp, wat het super overzichtelijk en behapbaar maakt. De uitleg is heel duidelijk en daarnaast is Shirley heel benaderbaar voor vragen en reageert zij snel. Hele fijne begeleiding en de training is zeker een aanrader!”

Marleen de Wildt

VA-MOS

“De training “Droomleven als VA” van Shirley is een super praktische en motiverende training. Shirley heeft mijn ogen geopend om gewoon te gaan doen, in plaats van in mijn perfectionisme te blijven hangen. Na twee jaar twijfelen of ik dit wel kon ben ik deze training gaan volgen en daarna heb ik echt een droomstart gemaakt: in twee maanden één klant op projectbasis geholpen en daarna gestart met de eerste vaste klant!”

Susanna Timmer - Van Son

VA Susanna (deelneemster groepseditie)

Susanna Timmer - van Son

“De keuze voor de training van Shirley was voor mij gauw gemaakt. Ik was al enthousiast geworden over het vak VA en wat mij bij Shirley aanspreekt is de persoonlijke training. Niet te massaal waardoor je misschien het gevoel krijgt weg te vallen in de massa. De prijs van de cursus is gunstig, geen gedoe met STAP-budgetten aanvragen etc. De prijs van Shirley staat gelijk aan een andere cursus zònder het aanvragen van subsidie. Gezien ik momenteel al zelfstandig ondernemer ben, zijn de mooiste inzichten dat ik vertrouwen heb gekregen in het feit dat het vak VA ècht een gewild beroep is, de wereld heeft behoefte aan VA’s die hen ontzorgen. Zodra je ergens laat vallen dat je met het vak VA bezig bent, zijn ze meteen enthousiast en geïnteresseerd. Shirley geeft praktische adviezen, handige tools en tips en tricks waarmee je direct aan de slag kunt. Ik heb zeker geen spijt en zeg: gewoon DOEN!”

Joyce de Haan

VA4Joy

“Als managementassistent wilde ik me graag verder verdiepen in het VA vak. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en begon daarom met de training. Inmiddels heb ik meer kennis over wie ik wil zijn als VA en voor wie ik zou willen werken. Ook weet ik hoe ik mezelf kan laten zien en welke werkzaamheden ik wil uitvoeren. Tijdens de training heb ik stap voor stap geleerd over het ondernemerschap en daar komt veel bij kijken, maar het is de investering in mezelf waard geweest!”

Djaimy de Bruin

“Vorig jaar rond deze tijd werkte ik nog in loondienst. Ik had net mijn vaste contract opgezegd, want: ik had er totaal geen plezier meer in. Ik heb de tijd genomen om uit te zoeken waar ik gelukkig van word en wat ik leuk vind om te doen en toen kwam de cursus van Shirley voorbij. Jemig! Wat een eye-opener. Dit was precies wat ik zocht: het ondersteunen van anderen met allerlei werkzaamheden, zelfstandig werken, allerlei dingen regelen en organiseren en op tijden dat het mij uitkomt. Ik heb de training aangeschaft en wat was dít handig zeg… ik werd “aan de hand meegenomen”. Door het aanschaffen van de training ben ik ook daadwerkelijk begonnen. Dit was voor mij een stok achter de deur, anders had ik veel te veel beren op de weg gezien en was ik nooit begonnen. Het contact met Shirley was heel laagdrempelig. Ze gaf onderweg goede tips en adviezen. Mijn inzicht is: gewoon doen! Gewoon starten! Niet te perfectionistisch zijn want perfectionisme = uitstelgedrag. Alles is mogelijk!”

Lisa Meijer - Kleinpenning

Lisavirtualassistant

“De training van Shirley is echt een aanrader. Vooraf was ik wat sceptisch, omdat zulke trainingen vaak enkel theoretisch zijn en je er daarna alleen voor staat. De training van Shirley is juist het tegenovergestelde. De hele training door krijg je opdrachten waar je ook echt iets aan hebt en worden er concrete voorbeelden en tips gedeeld. Dit vond ik zelf enorm waardevol. Shirley is ook erg betrokken bij haar cursisten en haar enthousiasme is motiverend. Na de training had ik echt het idee dat ik er klaar voor was om mijn bedrijf te gaan runnen en mijn droomleven op te gaan bouwen.”

Richelle Roozenboom

Roozenboom legal (deelneemster groepseditie)

“De training van Shirley heeft deuren voor mij geopend waarvan ik niet wist dat ze bestonden. Ik startte zonder verwachtingen, wel opzoek naar uitdaging, vernieuwing, afwisseling en voldoening in mijn dagen. Dat dit zo snel en op zo’n fijne manier zou gaan gebeuren had ik niet kunnen bedenken.
De training is heel overzichtelijk opgezet. Duidelijke video’s en fijne werkboeken. Ik heb de training gedaan met begeleiding van Shirley, deze begeleiding was niet eens perse nodig omdat alles zo duidelijk is uitgewerkt. Ik had dit alleen niet willen missen, de contactmomenten zorgden ervoor dat ik even mijn twijfels en onzekerheden kon uiten. Het waren meer spar momenten dan echt inhoudelijke vragen vanuit mijn kant. Shirley is een zeer fijne, open, lieve en oprechte vrouw. Ik wist niet eens dat ik deze droom had, toch is hij uitgekomen!”

Irene Tuinstra

Irene pakt het op

Wil je naast lezen ook horen wat andere vrouwen zeggen over de training Droomleven als VA? Bekijk dan de video reviews!

Bekijk hier de video review van Irina Sterkenburg, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster vanuit haar droomland Italië!

Irina Sterkenburg

Irina
Sherilyn Laats Virtual Assistant

Bekijk hier de video review van Sherilyn Laats, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster, zij verruilde de scalpels als operatieassistent voor een laptop als VA!

Sherilyn Laats

Bekijk hier de video review van Iris Kroes, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster én genietend van de winterzon op de Canarische Eilanden!

Iris Kroes

Bekijk hier de video review van Ellen de Kiefte, deelneemster van de training Droomleven als VA. Ellen volgde de training in een recordtempo, met resultaat!

Ellen de Kiefte

Bekijk hier de video review van Ellis Melissant, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster. In precies een jaar tijd maakte zij de switch van 36 uur in loondienst naar fulltime VA!

Ellis Melissant

Marlijn Hofland Droomleven als VA

Bekijk hier de video review van Marlijn Zuijderwijk-Hoflandt, dé allereerste deelneemster van de training Droomleven als VA. Marlijn woont en werkt op Curacao en vertelt hoe het nu na ruim 2 jaar werken als VA met haar gaat.

Marlijn Zuijderwijk-Hoflandt

Bekijk hier de video review van Susanna Timmer – van Son, deelneemster van de groepseditie van de training Droomleven als VA. Binnen 4 maanden heeft ze al meerdere opdrachten én ze deelt in deze video ander GROOT nieuws!

Susanna Timmer - van Son

Susanna Timmer - van Son