Reviews training Droomleven als VA

“De training van Shirley is een absolute aanrader! De inhoud kan je direct iets mee en geeft je veel handvaten. Vooral ook antwoord op de vraag; ik wil VA worden, maar hoe begin je? Alle stappen komen aan bod. Shirley staat voor je klaar bij elke stap en is altijd beschikbaar voor een vraag of even sparren. Super fijn, die support naast de hele training vind ik veel waard. Ook de juridische documenten kwamen super van pas bij mijn eerste opdracht. Zo kwam ik direct professioneel binnen bij mijn opdrachtgever. Ik heb antwoord gekregen op al mijn vragen en ben zelfverzekerd van start gegaan als VA dankzij Shirley haar training!”

Marlijn Hofland

Marlijn Hofland Droomleven als VA

“Ik wilde graag een praktische training met persoonlijke begeleiding. Via een oud-collega kreeg ik de training Droomleven als VA aangeraden en na een kennismaking met Shirley voelde ik meteen een klik. Door het volgen van de training heb ik een goede leidraad gehad om de stappen te zetten in de richting van het starten van mijn bedrijf als VA. Ik heb heel veel gehad aan het hoofdstuk over het aangaan van een gesprek en de opvolging. De begeleiding van Shirley vond ik persoonlijk, ze denkt altijd mee en geeft waardevolle tips. Als ik oproepjes voorbij zie komen van vrouwen die interesse hebben in het starten als VA link ik Shirley hier in. Ik vind de training super waardevol en geef het een 9! Ga vooral verder met het begeleiden van nieuwe VA’s!”

“De training ‘Droomleven als VA’ is alles in één als je een goede start wilt maken als VA. Het geeft handvaten, overzicht in de stappen die je moet zetten als beginnende ondernemer, de training confronteert doordat je naar jezelf kijkt én het inspireert. Door de 12 modules en de bijbehorende opdrachten te maken, ben je al een heel eind op weg naar dat droomleven. Shirley is enthousiast, inspirerend, duidelijk en kan door haar praktijkervaring je echt verder helpen. Een hele fijne bijkomstigheid is de community met andere (startende) VA’s waardoor je kennis kunt delen en met elkaar kunt sparren. Kortom; een aanrader!”

Ellis Melissant

“Ik wilde graag persoonlijke hulp en begeleiding bij het opzetten van mijn onderneming als VA. Doordat ik Shirley al kende gaf dat een vertrouwd gevoel. Shirley neemt echt de tijd voor je en helpt je als je het even niet meer weet. Door het volgen van de training heb ik een beeld gekregen van het leven als ondernemer en weet ik welke stappen ik moet zetten om mijn onderneming als VA op te zetten. Wat ik vooral erg fijn vond aan de training, is dat het niet alleen gericht is op het zakelijke gedeelte van het opzetten van een bedrijf. De uitleg over online tools vond ik erg waardevol, maar ook de module over het creëren van de juiste mindset. Al met al vond ik de hulp en begeleiding van Shirley erg fijn!

Desiree de Vries

“Ik ben bij Shirley terechtgekomen omdat ik haar al een tijd op Instagram volg en ik veel herkenning vind in haar manier van werken en de uitdagingen waar ze tegenaan loopt. Ik wilde heel graag een volgende stap zetten met Eefficiënter en deze opleiding was daar perfect voor. Het is fijn om zo overzichtelijk te hebben welke stappen je moet doorlopen om VA te worden en precies te weten waar je op moet letten bij het opzetten van je bedrijf en het zichtbaar zijn voor je ideale klant. En hoe je het starten van de samenwerking met een klant en het onderhouden van deze samenwerking aanpakt. Shirley is betrokken, benaderbaar en heel praktisch. Iemand die je tips geeft en aanmoedigt, waardoor je steeds zelfverzekerder wordt en meer zin krijgt in het avontuur van VA worden.”

Yesim
“Ik werk 4 dagen in de week voor een baas en heb heel weinig tijd voor mijn dochters en man. Hier wilde ik heel graag verandering in brengen, maar wist niet hoe. Tot ik Shirley tegen kwam op het internet. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Het was zo een fijn gesprek dat ik die zelfde avond eigenlijk al wist dat ik dit wilde doen. Shirley heeft mij heel goed begeleid. De video’s waren heel duidelijk. De training zelf was heel leuk om te doen. Veel afwisselende opdrachten. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan als Virtual Assistant. Lieve Shirley, heel erg bedankt voor alles.”

Yesim Namli

VaYes

“Ik ben van oorsprong operatieassistente, maar na 13 jaar en wat gezondheidsklachten was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de training van Shirley zag wist ik het meteen! Ik heb dezelfde dag nog de training aangeschaft en een laptop gekocht en ben van start gegaan. De training geeft een goed inzicht in wat er komt kijken bij een bedrijf opstarten en daarnaast een goede basis om als VA aan de slag te kunnen. Na 4 maanden heb ik mijn contracturen in het ziekenhuis omlaag kunnen brengen en ben ik druk bezig om mijn naam verder op de markt te brengen. De 1-op-1 sessies met Shirley waren super waardevol. Ze denkt echt met jouw specifieke situatie mee en heeft hele goede ideeën waar je gelijk weer mee aan de slag kan. Ik raad de training zeker aan!”

Sherilyn Laats

Sherilyn Laats Virtual Assistant

“De training Droomleven als VA is nog beter dan ik verwacht had. Shirley neemt je stap voor stap mee per onderwerp, wat het super overzichtelijk en behapbaar maakt. De uitleg is heel duidelijk en daarnaast is Shirley heel benaderbaar voor vragen en reageert zij snel. Hele fijne begeleiding en de training is zeker een aanrader!”

Marleen de Wildt

VA-MOS

Wil je naast lezen ook horen wat andere vrouwen zeggen over de training Droomleven als VA?

Bekijk hier de video review van Irina Sterkenburg, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster vanuit haar droomland Italië!

Irina Sterkenburg

Irina
Sherilyn Laats Virtual Assistant

Bekijk hier de video review van Sherilyn Laats, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster, zij verruilde de scalpels als operatieassistent voor een laptop als VA!

Sherilyn Laats

Bekijk hier de video review van Iris Kroes, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster én genietend van de winterzon op de Canarische Eilanden!

Iris Kroes

Bekijk hier de video review van Ellen de Kiefte, deelneemster van de training Droomleven als VA. Ellen volgde de training in een recordtempo, met resultaat!

Ellen de Kiefte

Bekijk hier de video review van Ellis Melissant, deelneemster van de training Droomleven als VA en inmiddels fulltime onderneemster. In precies een jaar tijd maakte zij de switch van 36 uur in loondienst naar fulltime VA!

Ellis Melissant