Reviews

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

“Shirley ondersteunt mij sinds een paar maanden en sindsdien is er veel meer structuur en rust in mij en mijn bedrijf gekomen. Als eenmanszaak vond ik het altijd een overbodige luxe om ondersteuning te zoeken, maar achteraf denk ik dat ik dit al 3 jaar eerder had moeten doen.

Shirley is super klantvriendelijk, pro actief en oplossingsgericht. Hierbij heeft ze in korte tijd mijn praktijk (en mij) perfect ingeschat en zijn de zaken vaak al geregeld en/of opgelost voor dat ik weet dat ze er zijn. Krijg altijd keurig een overzicht van de geregelde en de nog lopende zaken. Daarnaast zijn ook mijn cliënten zeer enthousiast over het contact met Shirley.

Het vertrouwen in Shirley en haar capaciteiten zorgen er voor dat ik meer tijd heb voor mijn bedrijf en gezin. Kan haar zeer aanbevelen voor elke collega ondernemer!”

Folkert Rikkert de Koe

“Ik ben super enthousiast over Shirley! Ik werk nu een aantal maanden met Shirley samen en zij ontzorgt mij enorm. Shirley beheert mijn e-mail, agenda afspraken, website wijzigingen, funnels en klantcontact. Waar ik Shirley erg om waardeer is haar snelheid, haar positiviteit, denken in oplossingen en mogelijkheden en haar oog voor detail. Shirley is duidelijk en helder in haar communicatie. Ze is erg goed in wat ze kan en doet en is eerlijk en helder over wat haar niet past. Ik vind dit een groot pluspunt aan Shirley! Ze is betrouwbaar, vergeet niks en bewaard het overzicht. Ik verheug me op een lange samenwerking met haar.”

Shanna Proost

“Het heeft even geduurd voordat ik voor mezelf de knoop door kon hakken dat ik iemand nodig had om me te ondersteunen bij mijn bedrijf. Ik vond dat ik het zelf allemaal maar moest doen en kunnen. Totdat ik Shirley ontmoette en een super prettig kennismakingsgesprek via skype had. Ik voelde meteen een klik en in dat gesprek al werd er al structuur aangebracht in mijn ‘hulpvraag’ en voelde ik gelijk de drive om aan de slag te gaan. We zijn nu een tijdje bezig en ze heeft mijn nieuwsbrief, E-book en Salesfunnel gemaakt. Shirley koppelt helder terug, werkt snel en alles ziet er tot in de puntjes verzorgt uit. Werken met VA Shirley is echt een aanrader als je to do lijstjes hebt die elke week mee gaan naar de volgende week 😉 Ik heb nu tijd om mij bezig te houden met zaken waar ik energie van krijg. Ik kan dat stuk helemaal aan Shirley toevertrouwen want ze koppelt helder terug in wat ze gedaan heeft en wat ze van je nodig heeft. Echt een aanrader!”

Anne van Hoorn

“Via Instagram kwam ik bij Shirley terecht en al vanaf het eerste moment merkte ik een enorme nauwkeurigheid en betrokkenheid bij mijn werk. Shirley ondersteunt me in het schrijven van mijn loopbaanberichten en heeft de automatisering volledig opgezet in Mailblue. Ook heeft ze een funnel volledig ingericht, op een heel prettige wijze vol waardevolle berichten. Ik kan Shirley dan ook van harte aanbevelen, een fijne en deskundige VA die op meerdere vlakken goed kan meedenken. ”

Mariska Hidding

“Shirley heeft als eerste opdracht de website van Bsure Events in een nieuw jasje gegoten. Ik ben erg blij met het resultaat! Het contact is erg prettig met Shirley, ze reageert snel en ook buiten kantoortijden is ze bereikbaar. Ze geeft bovendien tussendoor ook tips en aanbevelingen om mijn leven als ondernemer aangenamer te maken. De ingeschatte tijd voor haar werkzaamheden heeft ze niet overschreden, waardoor ik precies weet waar ik aan toe ben. Ik beveel haar van harte aan voor diverse uiteenlopende werkzaamheden. De volgende opdracht heb ik alweer voor haar klaar staan :)”

Jacqueline van den Berg

“Voor de samenwerking met Shirley had ik geen ervaring met een VA. Ik had dus ook geen idee wat te verwachten van de werkwijze. Shirley heeft ons – Magisco – geholpen met de online marketing en dat is meer dan goed bevallen. Het is heel erg fijn dat Shirley zich goed kon verplaatsen in onze visie / gedachten (in plaats van haar eigen visie door te drukken) en vanuit daar kon meedenken in de marketing planning en de uitwerking daarvan. Dit inlevingsvermogen samen met haar nauwkeurigheid en oog voor detail gaf mij veel vertrouwen om blindelings taken aan haar over te dragen. De afgelopen periode was voor mij en Magisco hectisch, wat er vaak voor zorgde dat de planning / content last minute kon veranderen of aangepast moest worden. Niets was te veel voor Shirley en “nee, kan niet” of andere irritatie heb ik niet voorbij horen komen (wat best bijzonder is als ik zo terugblik ;-P). Haar flexibiliteit is een groot pluspunt voor mij. Kortom, ik kan Shirley oprecht aanbevelen als VA voor online marketing.”

Wesley Bosman

Wesley Bosman

“Shirley is een topper! Werkt snel en regelt zaken tot in de puntjes! Ze is enthousiast, denkt mee en helpt structuur aanbrengen. Ze heeft me geholpen met het opruimen van mijn overgelopen mailbox en daarnaast ook nog even mijn online sales funnel opgezet. Daarnaast doet ze de hele administratieve afhandeling van een subsidie traject, iets waar mijn talent totaal niet ligt, maar dat van Shirley helemaal wel! Tenslotte is ze een social media wizzard, zij weet zij hoe het zit. Kortom Shirley is veelzijdig en betrouwbaar en verpakt dat in een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Mijn samenwerking met haar verloopt soepel vanaf het eerste moment. Ik ben zoo blij met haar!”

Annemarie Ehren

“Shirley is echt een topper! Snel en super technisch. Alles waar ik niets van weet, regelt ze in een handomdraai. En het contact is ook super fijn, ik kan haar alles vragen en ze reageert bijna meteen en voor ik het weet is het weer geregeld. Dankjewel voor al jouw hulp lieve Shirley!”

Iris Uriot

Wat zeggen voormalig collega’s over mij?

”Accuraat, betrouwbaar, rustig en recht door zee. Altijd bereid om een stap extra te zetten en processen beter in te richten. Maar afspraak is afspraak en daar houdt Shirley je dan ook aan. Want zij komt haar beloften ook altijd na! Ze is altijd voorbereid op de vragen die je stelt. En bereid om je te helpen waar ze kan. Shirley is boven alles een prettig persoon om mee samen te werken. Met oog voor de mens achter de hulpvraag.”​

Claudia Balkhoven

”Shirley heb ik leren kennen als een superleuk en enthousiast mens…EN…dat zéker niet alleen. Belangrijke (zakelijke) eigenschappen van haar zijn: zich verantwoordelijk voelen en verantwoordelijk handelen; enthousiast in doen en -ook belangrijk:- laten; persoonlijke ontwikkeling (waar iedereen baat bij heeft); doorzettingsvermogen (nee, wordt ja); mee- en vooruitdenken; houdt overzicht in chaos; weet te prioriteren; is flexibel en kan zeer snel schakelen; zelfstandig werken…kortom: het hele plaatje van ontzorgen is haar op ‘t lijf geschreven. Ik beveel Shirley dan ook van harte aan!”​

Alet Gurck

”Shirley is een heel prettige collega. Je weet wat je aan haar hebt. Ze is secuur, duidelijk en weet van aanpakken. Kan goed luisteren, bekijkt alle details en weet zich ergens in te bijten. Ik heb heel fijn samengewerkt, iedereen wil zo’n collega.”​​

Carola Gevaert