Reviews

“Voordat ik met Shirley samenwerkte had ik een droom om nooit meer mails te hoeven sturen. Ik zocht iemand die goed is in details en organisatie en ook nog een fijn contact kan zijn voor klanten. De planning vond ik zelf minder leuk en ik werd daar vaak een beetje geïrriteerd van. Ik vergat mailtjes te beantwoorden, vergat afspraken door een slechte planning of had veel te veel meetings achter elkaar. Daardoor stelde ik het maken van lessen ook vaak uit en was ik veel te veel bezig met operationele mailtjes beantwoorden van cursisten.

In het begin delegeerde ik nog taken aan Shirley, maar dat leverde me weinig headspace op. Dat was ook exact mijn bezwaar, dat een VA niet zelfstandig genoeg kan werken en ik nog veel bezig ben met managen. Toen we, na een korte Corona-stop, opnieuw gingen samenwerken heb ik Shirley eigen verantwoordelijkheid gegeven over mijn inbox en de onboarding van nieuwe klanten. Toen ging het veel beter en werd ik ook echt ontzorgd.

Shirley, ik ervaar het samenwerken met jou als heel fijn. Je bent praktisch, concreet en snel. En altijd optimistisch. Je belt lekker kort en bent niet van de lange meetings, ik ook niet dus dat matcht goed. Je maakt nauwelijks tot geen fouten en maakt regelmatig goed wat ik zelf fout heb gedaan ;). Weet niet wat ik zonder je zou moeten :)”

Willemien van der Veen

“Shirley ondersteunt mij sinds een paar maanden en sindsdien is er veel meer structuur en rust in mij en mijn bedrijf gekomen. Als eenmanszaak vond ik het altijd een overbodige luxe om ondersteuning te zoeken, maar achteraf denk ik dat ik dit al 3 jaar eerder had moeten doen.

Shirley is super klantvriendelijk, pro actief en oplossingsgericht. Hierbij heeft ze in korte tijd mijn praktijk (en mij) perfect ingeschat en zijn de zaken vaak al geregeld en/of opgelost voor dat ik weet dat ze er zijn. Krijg altijd keurig een overzicht van de geregelde en de nog lopende zaken. Daarnaast zijn ook mijn cliënten zeer enthousiast over het contact met Shirley.

Het vertrouwen in Shirley en haar capaciteiten zorgen er voor dat ik meer tijd heb voor mijn bedrijf en gezin. Kan haar zeer aanbevelen voor elke collega ondernemer!”

Folkert Rikkert de Koe

“Ik ben super enthousiast over Shirley! Ik werk nu een aantal maanden met Shirley samen en zij ontzorgt mij enorm. Shirley beheert mijn e-mail, agenda afspraken, website wijzigingen, funnels en klantcontact. Waar ik Shirley erg om waardeer is haar snelheid, haar positiviteit, denken in oplossingen en mogelijkheden en haar oog voor detail. Shirley is duidelijk en helder in haar communicatie. Ze is erg goed in wat ze kan en doet en is eerlijk en helder over wat haar niet past. Ik vind dit een groot pluspunt aan Shirley! Ze is betrouwbaar, vergeet niks en bewaard het overzicht. Ik verheug me op een lange samenwerking met haar.”

Shanna Proost

“Het heeft even geduurd voordat ik voor mezelf de knoop door kon hakken dat ik iemand nodig had om me te ondersteunen bij mijn bedrijf. Ik vond dat ik het zelf allemaal maar moest doen en kunnen. Totdat ik Shirley ontmoette en een super prettig kennismakingsgesprek via skype had. Ik voelde meteen een klik en in dat gesprek al werd er al structuur aangebracht in mijn ‘hulpvraag’ en voelde ik gelijk de drive om aan de slag te gaan. We zijn nu een tijdje bezig en ze heeft mijn nieuwsbrief, E-book en Salesfunnel gemaakt. Shirley koppelt helder terug, werkt snel en alles ziet er tot in de puntjes verzorgt uit. Werken met VA Shirley is echt een aanrader als je to do lijstjes hebt die elke week mee gaan naar de volgende week 😉 Ik heb nu tijd om mij bezig te houden met zaken waar ik energie van krijg. Ik kan dat stuk helemaal aan Shirley toevertrouwen want ze koppelt helder terug in wat ze gedaan heeft en wat ze van je nodig heeft. Echt een aanrader!”

Anne van Hoorn

De kracht van Shirley is dat zij het zelf allemaal heeft uitgezocht. Met  haar drive om voldoening, vrijheid en onafhankelijkheid te ervaren heeft zij haar bedrijf in no-time tot een succes gemaakt. Zij weet daardoor precies welke stappen jij moet doorlopen als startend Virtual Assistant.

Met alleen de praktische zaken ben je er nog niet, je moet weten hoe je het toepast en welke strategie werkt. Shirley heeft hierin een succes strategie neer weten te zetten waardoor zij binnen 4 maanden helemaal vol zat met klanten. Kies voor kleinschalige persoonlijke bandering en betrokkenheid van iemand die zelf nog steeds actief is als VA, laatste trends meekrijgt en de successtrategie zelf ontwikkeld heeft. Van (schijn)zekerheid naar zelf de grip over je eigen leven met een business op jouw voorwaarden.

“Shirley heeft als eerste opdracht de website van Bsure Events in een nieuw jasje gegoten. Ik ben erg blij met het resultaat! Het contact is erg prettig met Shirley, ze reageert snel en ook buiten kantoortijden is ze bereikbaar. Ze geeft bovendien tussendoor ook tips en aanbevelingen om mijn leven als ondernemer aangenamer te maken. De ingeschatte tijd voor haar werkzaamheden heeft ze niet overschreden, waardoor ik precies weet waar ik aan toe ben. Ik beveel haar van harte aan voor diverse uiteenlopende werkzaamheden. De volgende opdracht heb ik alweer voor haar klaar staan :)”

Jacqueline van den Berg

“Voor de samenwerking met Shirley had ik geen ervaring met een VA. Ik had dus ook geen idee wat te verwachten van de werkwijze. Shirley heeft ons – Magisco – geholpen met de online marketing en dat is meer dan goed bevallen. Het is heel erg fijn dat Shirley zich goed kon verplaatsen in onze visie / gedachten (in plaats van haar eigen visie door te drukken) en vanuit daar kon meedenken in de marketing planning en de uitwerking daarvan. Dit inlevingsvermogen samen met haar nauwkeurigheid en oog voor detail gaf mij veel vertrouwen om blindelings taken aan haar over te dragen. De afgelopen periode was voor mij en Magisco hectisch, wat er vaak voor zorgde dat de planning / content last minute kon veranderen of aangepast moest worden. Niets was te veel voor Shirley en “nee, kan niet” of andere irritatie heb ik niet voorbij horen komen (wat best bijzonder is als ik zo terugblik ;-P). Haar flexibiliteit is een groot pluspunt voor mij. Kortom, ik kan Shirley oprecht aanbevelen als VA voor online marketing.”

Wesley Bosman

Wesley Bosman

“Shirley is een topper! Werkt snel en regelt zaken tot in de puntjes! Ze is enthousiast, denkt mee en helpt structuur aanbrengen. Ze heeft me geholpen met het opruimen van mijn overgelopen mailbox en daarnaast ook nog even mijn online sales funnel opgezet. Daarnaast doet ze de hele administratieve afhandeling van een subsidie traject, iets waar mijn talent totaal niet ligt, maar dat van Shirley helemaal wel! Tenslotte is ze een social media wizzard, zij weet zij hoe het zit. Kortom Shirley is veelzijdig en betrouwbaar en verpakt dat in een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Mijn samenwerking met haar verloopt soepel vanaf het eerste moment. Ik ben zoo blij met haar!”

Annemarie Ehren

“Shirley is echt een topper! Snel en super technisch. Alles waar ik niets van weet, regelt ze in een handomdraai. En het contact is ook super fijn, ik kan haar alles vragen en ze reageert bijna meteen en voor ik het weet is het weer geregeld. Dankjewel voor al jouw hulp lieve Shirley!”

Iris Uriot

“Via Instagram kwam ik bij Shirley terecht en al vanaf het eerste moment merkte ik een enorme nauwkeurigheid en betrokkenheid bij mijn werk. Shirley ondersteunt me in het schrijven van mijn loopbaanberichten en heeft de automatisering volledig opgezet in Mailblue. Ook heeft ze een funnel volledig ingericht, op een heel prettige wijze vol waardevolle berichten. Ik kan Shirley dan ook van harte aanbevelen, een fijne en deskundige VA die op meerdere vlakken goed kan meedenken. ”

Mariska Hidding