Reviews

Wat zeggen anderen over mij?

"Het heeft even geduurd voordat ik voor mezelf de knoop door kon hakken dat ik iemand nodig had om me te ondersteunen bij mijn bedrijf. Ik vond dat ik het zelf allemaal maar moest doen en kunnen. Totdat ik Shirley ontmoette en een super prettig kennismakingsgesprek via skype had. Ik voelde meteen een klik en in dat gesprek al werd er al structuur aangebracht in mijn ‘hulpvraag’ en voelde ik gelijk de drive om aan de slag te gaan. We zijn nu een tijdje bezig en ze heeft mijn nieuwsbrief, E-book en Salesfunnel gemaakt. Shirley koppelt helder terug, werkt snel en alles ziet er tot in de puntjes verzorgt uit.

Werken met VA Shirley is echt een aanrader als je to do lijstjes hebt die elke week mee gaan naar de volgende week 😉 Ik heb nu tijd om mij bezig te houden met zaken waar ik energie van krijg. Ik kan dat stuk helemaal aan Shirley toevertrouwen want ze koppelt helder terug in wat ze gedaan heeft en wat ze van je nodig heeft. Echt een aanrader!"
Anne van Hoorn
Coach & trainer bij Ovora
(opdrachtgever)
"Shirley is een topper! Werkt snel en regelt zaken tot in de puntjes! Ze is enthousiast, denkt mee en helpt structuur aanbrengen. Ze heeft me geholpen met het opruimen van mijn overgelopen mailbox en daarnaast ook nog even mijn online sales funnel opgezet. Daarnaast doet ze de hele administratieve afhandeling van een subsidie traject, iets waar mijn talent totaal niet ligt, maar dat van Shirley helemaal wel! Tenslotte is ze een social media wizzard, zij weet zij hoe het zit. Kortom Shirley is veelzijdig en betrouwbaar en verpakt dat in een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Mijn samenwerking met haar verloopt soepel vanaf het eerste moment. Ik ben zoo blij met haar!"
Annemarie Ehren
Doorbraakcoach
(opdrachtgever)
“Shirley is echt een topper! Snel en super technisch. Alles waar ik niets van weet, regelt ze in een handomdraai. En het contact is ook super fijn, ik kan haar alles vragen en ze reageert bijna meteen en voor ik het weet is het weer geregeld. Dankjewel voor al jouw hulp lieve Shirley!”
Iris Uriot
Relatiecoach
(opdrachtgever)
Accuraat, betrouwbaar, rustig en recht door zee. Altijd bereid om een stap extra te zetten en processen beter in te richten. Maar afspraak is afspraak en daar houdt Shirley je dan ook aan. Want zij komt haar beloften ook altijd na! Ze is altijd voorbereid op de vragen die je stelt. En bereid om je te helpen waar ze kan. Shirley is boven alles een prettig persoon om mee samen te werken. Met oog voor de mens achter de hulpvraag.
Claudia Balkhoven
Marketingmanager & teambegeleider
(oud manager)
Shirley heb ik leren kennen als een superleuk en enthousiast mens...EN...dat zéker niet alleen. Belangrijke (zakelijke) eigenschappen van haar zijn: zich verantwoordelijk voelen en verantwoordelijk handelen; enthousiast in doen en -ook belangrijk:- laten; persoonlijke ontwikkeling (waar iedereen baat bij heeft); doorzettingsvermogen (nee, wordt ja); mee- en vooruitdenken; houdt overzicht in chaos; weet te prioriteren; is flexibel en kan zeer snel schakelen; zelfstandig werken...kortom: het hele plaatje van ontzorgen is haar op ‘t lijf geschreven. Ik beveel Shirley dan ook van harte aan!
Alet Gurck
Managementassistent
(oud collega)
”Shirley is een heel prettige collega. Je weet wat je aan haar hebt. Ze is secuur, duidelijk en weet van aanpakken. Kan goed luisteren, bekijkt alle details en weet zich ergens in te bijten. Ik heb heel fijn samengewerkt, iedereen wil zo'n collega.”​
Carola Gevaert
Relatiebeheerder
(oud collega)​