Samenwerken met een Virtual Assistant

Dé oplossing in het creëren van jouw droomleven

Herken jij dit als ondernemer?


"Creëer jouw droomleven op jouw voorwaarden"

Nu denk je misschien hoe dan?

Wij gaan je daarbij helpen als Virtual Assistant. Wij helpen jou bij het bereiken van jouw dromen. Meer vrije tijd? Meer omzet? Meer structuur en overzicht? Betere werk-privé balans? Samen gaan wij dit realiseren!

Met ons team van Virtual Assistants met uiteenlopende expertises op het gebied van o.a. secretariële ondersteuning, marketing, werkprocessen optimaliseren, klantenservice en sales komen jouw dromen en doelen uit. Want je hoeft het niet alleen te doen!

Als ondernemer heb je veel ballen hoog te houden, van administratie tot online zichtbaarheid en van marketing tot sales. En dat alles náást jouwechte werk: de reden waarom jij ooit voor jezelf begonnen bent. Jij hebt een passie om mensen te helpen, middels coaching, training of op een andere passievolle manier. Maar sta jij zelf ook hulp toe?

Diep van binnen wil jij je weer 100% focussen op jouw grootste passie. Je wilt je niet meer bezig houden met al die randzaken. Maar je bedrijf moet wel doordraaien. Goed nieuws: dat kan! Wij helpen jou bij alle taken die jij zelf niet leuk vindt of waar je geen tijd voor hebt. Niet meer uitstellen, maar uitbesteden!

En met behulp van een Virtual Assistant (of een team van VA’s) om je heen creëer jij jouw droomleven en ervaar je weer de rust en vrijheid die jij verdient als succesvolle ondernemer.

Samenwerken met een VA


"Niet langer uitstellen,
maar uitbesteden"

voordelen van een virtual assistant

Flexibiliteit

Een Virtual Assistant beweegt mee met jouw behoeften. Jij bepaalt wanneer jij welke ondersteuning nodig hebt. Dat kan de ene week 4 uur zijn, de volgende week 8 uur en de andere week helemaal niets.

Eigen werkplek

Een Virtual Assistant heeft een eigen werkplek en ondersteunt jou op afstand met behulp van diverse online tools. Je hebt dus geen kosten voor een werkplek of apparatuur.

Geen financiële risico's

Je hebt geen personeelskosten, zoals sociale verzekeringen, ziektekosten of verplichte premies. En met een Virtual Assistant betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.​

Meer tijd, rust & groei

Een Virtual Assistant neemt taken uit handen waar jij geen tijd voor hebt. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor het uitvoeren van jouw kerntaken en het werken aan de groei van jouw bedrijf.

”Want je hoeft het niet allemaal alleen te doen”

Wat kan een Virtual Assistant voor jou betekenen?

Secretariële ondersteuning

Agenda- & mailbeheer, voorbereiden van trainingen en meedenken met jouw bedrijfsvoering

Uitvoeren van
e-mailmarketing

Automatiseren van e-mailprocessen in MailBlue t.b.v. nieuwsbrieven en funnels voor bv. tickets.

Customer
service

Namens jou communiceren met jouw klanten en ze de aandacht geven die ze verdienen.

Structuur
aanbrengen

Structuur aanbrengen in jouw werk(dag) en werkprocessen voor meer overzicht en rust.

Benieuwd welke werkzaamheden een Virtual Assistant nog meer kan uitvoeren? In mijn blog ‘Wat doet een Virtual Assistant’ lees je een uitgebreid overzicht.

Wat is de investering van werken met een Virtual Assistant?

Natuurlijk brengt werken met een Virtual Assistant kosten met zich mee, het gemiddelde uurtarief is € 50,- exclusief BTW per uur. Maar die investering kun je snel terugverdienen door de uren die je daarmee vrijspeelt te besteden aan jouw bedrijf. Bijvoorbeeld door meer salesgesprekken te voeren, door nieuw aanbod te ontwikkelen of door meer cliënten te kunnen helpen. Soms is het niet altijd direct terug te verdienen in geld, want jouw tijd is ook veel waard. Meer tijd voor jezelf of jouw gezin is onbetaalbaar, door samen te werken met een Virtual Assistant geef jij jezelf enorm veel tijd en energie.

Klaar om kennis te maken met jouw Virtual Assistant?

 Klik hier om een korte vragenlijst in te vullen, zodat we kunnen bekijken of wij jou kunnen helpen. Is het een match? Dan plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken!

Voordelen werken als Virtual Assistant