MailBlue ‘startklaar’ pakket

Wil jij al langer starten met het versturen van nieuwsbrieven/inspiratiemails, maar stel je het telkens uit?

Of heb je al eens een poging gedaan, maar ben je na het zien van alle mogelijkheden en instellingen weer afgehaakt? Ik ga je helpen!

 

Wat houdt het MailBlue 'startklaar' pakket in?

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik kan helpen bij het inrichten van een MailBlue account, zodat alles ‘startklaar’ is. Onlangs vroeg ik in mijn Instagram stories of meer mensen hier interesse in hebben, omdat ik eraan zat te denken om hiervoor een speciaal pakket aan te bieden.

Uit de poll bleek dat maar liefst 83% hier meer over wilde weten. Tijd voor mijn MailBlue ‘startklaar’ pakket dus 😉

 

Ik zorg ervoor dat alle instellingen gedaan worden, zodat je direct kunt starten met het versturen van jouw eerste nieuwsbrief of inspiratiemail!

Het volgende staat ‘startklaar’

Nieuwsbrief opmaak

Ik zorg ervoor dat jouw nieuwsbrief opzet klaar staat in jouw huisstijlkleuren (inclusief ondertekening met jouw foto, Social Media knoppen etc.) 

Juiste instellingen

Ik zorg ervoor dat de juiste lijsten/doelgroepen/tags staan ingesteld, zodat je gemakkelijk kunt segmenteren.

Aanmeldformulier opmaak

Ik zorg dat het aanmeldformulier opgemaakt wordt in jouw huisstijl, zodat mensen zich kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief via jouw website.

Welkomstmail opmaak

Ik zorg ervoor dat er automatisch een persoonlijke welkomstmail wordt verstuurd na aanmelding (uiteraard ook weer in jouw huisstijl).

Wat moet je zelf aanleveren?

  • Jouw huisstijl (kleurcodes)
  • Jouw foto voor in de ondertekening.
  • Foto’s voor in de banner van de nieuwsbrieven.
  • De benamingen voor je doelgroep(en).
  • De benaming voor je nieuwsbrief  (zoals maandelijkse tips voor …).

Na afloop hoef je alleen nog de code van het aanmeldformulier die ik doorgeef op jouw website te plaatsen (ik leg je uit hoe) en dan ben jij klaar om voortaan nieuwsbrieven/inspiratiemails te versturen!

Kosten

Mijn ‘startklaar’ MailBlue pakket kost € 150,- excl. BTW o.b.v. 1 doelgroep (bij meerdere doelgroepen wordt een meerprijs berekend). Hiermee staat alles klaar om van start te gaan met jouw (wekelijkse) nieuwsbrief/inspiratiemail. Je ontvangt tevens een duidelijke uitleg hoe alles werkt, zodat je daarna zelfstandig verder kan

Wil je ook een funnel opzetten voor een gratis weggever, zoals een E-book? Ook daar help ik je graag bij. Vraag naar de mogelijkheden!