video review over de
training Droomleven als VA

Interview met Ellen de Kiefte

Onlangs sprak ik Ellen de Kiefte, een van de deelneemsters van de training Droomleven als VA. Zij heeft de training in een recordtempo afgerond en is al binnen 1 maand officieel gestart met haar eigen bedrijf als Virtual Assistant. Per 14 maart is ze officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en op 15 maart startte ze haar 1e opdracht! En dat terwijl ze pas op 16 februari gestart was met de training. Echt een recordtempo dus, binnen 1 maand! Inmiddels is ze ook al haar 2e samenwerking gestart. 

De grootste reden om te starten als zelfstandig VA was haar gezin! Ze wilde meer thuis zijn voor haar kinderen en kon dat niet langer combineren met haar loondienstbaan. Toen ze voor het eerst hoorde over het VA vak dacht ze ‘VA.. wat?’. Zo startte haar zoektocht, het voelde goed en dus ging ze er direct voor de volle 100% voor!

In deze video review hoor je haar ervaringen over de training Droomleven als VA en natuurlijk haar reis als startend Virtual Assistant. Zowel de positieve ervaringen als de uitdagingen.

Wil jij ook zo'n droomstart als Virtual Assistant?

Je bent super welkom om mee te doen met de training Droomleven als VA! Lees hier alle informatie erover.

Wil jij eerst ontdekken of het VA vak ook bij jou past?

Doe dan mee met de 5-daagse VA Ontdekkingsreis. Daarin ontdek je alles over het VA vak, welke werkzaamheden je als VA kunt doen, wat er komt kijken bij starten als VA en nog veel meer! Lees hier meer over De VA Ontdekkingsreis.