video review over de
training Droomleven als VA

Interview met Iris Kroes

Op 20 januari 2023 sprak ik Iris Kroes, een van de deelneemsters van de training Droomleven als VA. Zij verruilde haar fulltime kantoorbaan in loondienst voor een leven op haar voorwaarden, zoals nu in de winter werken vanaf de Canarische Eilanden! In deze video hoor je haar bijzondere reis van afgelopen maanden. Ze ging als een speer, 2 maanden na de start had ze al 5 opdrachten en zelfs een wachtlijst! In augustus 2022 begon zij met de training en in oktober 2022 kwam ze al op het punt dat ze haar baan kon opzeggen (met 5 mooie opdrachten op zak!). Per 1 januari 2023 is ze officieel uit loondienst en volledig aan het werk als Virtual Assistant.

In deze video review hoor je haar ervaringen over de training Droomleven als VA en natuurlijk haar reis als startend Virtual Assistant. Super inspirerend, veel kijkplezier!

Wil jij ook zo'n droomstart als Virtual Assistant?

Je bent super welkom om mee te doen met de training Droomleven als VA! Lees hier alle informatie erover.

Wil je eerst ontdekken of het VA vak ook bij jou past?

Doe dan mee met de 5-daagse VA Ontdekkingsreis. Daarin ontdek je alles over het VA vak, welke werkzaamheden je als VA kunt doen, wat er komt kijken bij starten als VA en nog veel meer! Lees hier meer over De VA Ontdekkingsreis.

Eerst even samen sparren? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je liever eerst even samen sparren over het VA vak en of dit echt bij jou past, dat kan natuurlijk ook! Je mag mij altijd mailen, een DM sturen via Instagram of plan een vrijblijvende matchcall via Zoom in!