video review over de
training Droomleven als VA

Interview met Marlijn Zuijderwijk-Hofland

Onlangs sprak ik Marlijn Zuijderwijk-Hofland, dé allereerste deelneemster van de training Droomleven als VA. Zij volgde de training in het voorjaar van 2021. Net als ik vanuit een situatie van chronische lichamelijke klachten na haar bevalling. Ook zij bouwde een succesvol bedrijf als VA, ondanks deze lichamelijke beperkingen. Haar ervaring uit loondienst op o.a. het gebied van organiseren en klantenservice die ze meenam vanuit de financiële wereld kwam goed van pas als VA en binnen no time vond zij passende opdrachten en zat ze ook vol! Zonder ook maar één keer social media hiervoor ingezet te hebben, zo kan het ook 😉 

Zij woonde destijds al met haar gezin op Curacao, maar nu werkt ze dus ook vanuit daar. Met alle vrijheid die daarbij hoort! In deze video hoor je haar ervaringen als allereerste deelneemster van de training Droomleven als VA, hoe haar reis als startend Virtual Assistant is verlopen én hoe het nu ruim 2 jaar verder met haar gaat!

Wil jij ook zo'n droomstart als Virtual Assistant?

Je bent super welkom om mee te doen met de training Droomleven als VA! Lees hier alle informatie erover.

Wil jij eerst ontdekken of het VA vak ook bij jou past?

Doe dan mee met de 5-daagse VA Ontdekkingsreis. Daarin ontdek je alles over het VA vak, welke werkzaamheden je als VA kunt doen, wat er komt kijken bij starten als VA en nog veel meer! Lees hier meer over De VA Ontdekkingsreis.