video review over de
training Droomleven als VA

Interview met Sherilyn Laats

Op 12 januari 2023 sprak ik Sherilyn Laats, een van de deelneemsters van de training Droomleven als VA. Zij verruilde de scalpels als operatieassistent voor de laptop om vanuit huis als VA te werken. In deze video hoor je haar bijzondere reis van afgelopen maanden. Haar grootste doel was beter zichzelf zorgen en dat weer op nummer 1 zetten. Het werken op de OK kostte haar teveel energie, zeker in combinatie met reuma. In februari 2022 begon ze met de training Droomleven als VA en inmiddels heeft ze de training al even afgerond. Per 1 januari 2023 is ze volledig werkzaam als VA en uit loondienst! In juni 2022 kon zij haar uren in loondienst op de OK al minderen en in september 2022 heeft ze haar loondienstbaan als operatieassistent op kunnen zeggen!

Haar reis als startend VA was zeker niet zonder hobbels, maar ze bleef doorzetten en we pasten haar koers ondertussen gewoon samen aan. In deze video review hoor je haar ervaringen over de training Droomleven als VA en natuurlijk haar reis als startend Virtual Assistant. Super inspirerend, veel kijkplezier!

Wil jij ook zo'n droomstart als Virtual Assistant?

Je bent super welkom om mee te doen met de training Droomleven als VA! Lees hier alle informatie erover.

Wil je eerst ontdekken of het VA vak ook bij jou past?

Doe dan mee met de 5-daagse VA Ontdekkingsreis. Daarin ontdek je alles over het VA vak, welke werkzaamheden je als VA kunt doen, wat er komt kijken bij starten als VA en nog veel meer! Lees hier meer over De VA Ontdekkingsreis.

Eerst even samen sparren? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je liever eerst even samen sparren over het VA vak en of dit echt bij jou past, dat kan natuurlijk ook! Je mag mij altijd mailen, een DM sturen via Instagram of plan een vrijblijvende matchcall via Zoom in!