video review over de
training Droomleven als VA

Interview met Susanna Timmer - van Son

Onlangs sprak ik Susanna Timmer – van Son, een van de deelneemsters van de groepseditie van de training Droomleven als VA. Zij volgde de training in de zomer van 2023. Twee jaar eerder deed ze al zelfstandig een poging om de switch naar VA te maken, maar dat is toen door omstandigheden niet gelukt. Nu besloot ze dat het tijd was om er vol voor te gaan mét begeleiding! En hoe? Susanna ging super enthousiast door de modules heen en dat niet alleen, ze absorbeerde alles wat ze leerde én implementeerde het direct in de praktijk! Met resultaat, want ze heeft binnen 4 maanden al meerdere opdrachten én deelt in dit gesprek ander GROOT nieuws!

Bekijk snel het interview met Susanna om erachter te komen hoe haar reis als startend Virtual Assistant verloopt én wat haar grote nieuws is!

Wil jij ook zo'n droomstart als Virtual Assistant?

Je bent super welkom om mee te doen met de training Droomleven als VA! Lees hier alle informatie erover.

Wil jij eerst ontdekken of het VA vak ook bij jou past?

Doe dan mee met de 5-daagse VA Ontdekkingsreis. Daarin ontdek je alles over het VA vak, welke werkzaamheden je als VA kunt doen, wat er komt kijken bij starten als VA en nog veel meer! Lees hier meer over De VA Ontdekkingsreis.